Renumitul Nicola Tesla a făcut o profeție legată de medicina viitorului, care tinde să se împlinească în prezent

Renumitul Nicola Tesla a făcut o profeție legată de medicina viitorului, care tinde să se împlinească în prezent

- in DE ACTUALITATE, ISTORIE, MISTER
5801
Comentariile sunt închise pentru Renumitul Nicola Tesla a făcut o profeție legată de medicina viitorului, care tinde să se împlinească în prezent

Sunt oameni vizionari ce ajung să fie chiar cu sute de ani înaintea vremii lor. Așa au fost Leonardo da Vinci, scriitorul Jules Verne, dar și istro-românul Nicola Tesla. 

În urmă cu 100 de ani, omul de geniu, născut la sud de Dunăre, Nicola Tesla, vedea și apoi materializa lucruri care sunt revoluționare și pentru știința de astăzi.

Printre nenumăratele lui preocupări și invenții se numără și cele legate de domeniul medicinii, în principal  al medicinii energetice.

El chiar a făcut și o profeție care tinde să se realizeze în zilele noastre. “… atunci când oscilațiile electrice vor fi pe deplin înțelese și aplicate, se va crea un agent universal de vindecare ce va spori atât de mult energia vitală și reacția de rezistență a corpului uman, încât să-i permită să alunge orice boală…”

Tehnologiile inspirate de Tesla s-au dezvoltat în al Treilea Reich al Germaniei Naziste dar și în China sau Rusia.

Dacă aceste tehnologii vor fi folosite spre binele omului am putea spera ca boli, in prezent incurabile, să-și găsească vindecarea prin medicina energetică!

Sursa:cunoastelumea.ro

loading...

Facebook Comments