Preparat pentru o boală gravă! Amestecă bicarbonat de sodiu cu miere și ia 3 lingurițe pe zi, timp de 30 de zile. Vei constata efectul!

Preparat pentru o boală gravă! Amestecă bicarbonat de sodiu cu miere și ia 3 lingurițe pe zi, timp de 30 de zile. Vei constata efectul!

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, SANATATE, SOCIAL
3342
Comentariile sunt închise pentru Preparat pentru o boală gravă! Amestecă bicarbonat de sodiu cu miere și ia 3 lingurițe pe zi, timp de 30 de zile. Vei constata efectul!

S-a demonstrat că  celulele canceroase rezistă si se hrănesc cu zahar, de aceea se poate considera că amestecul de bicarbonat cu miere ar fi dăunător. Faptul că celulele canceroase se hrănesc cu zahar, este adevărat, însă acest amestec acționează ca un Cal Troian. Mierea atrage celulele canceroase, iar bicarbonatul de sodiu le distruge.

Alcalinitatea va distruge microbul canceros (sau măcar îl readuce în forma de hibernare) în interiorul celulei, schimbând nivelul pH-ului.

Schimbare bruscă, într-un mediu alcalin, asigură un nivel mai mare de oxigen, decât pot suporta celulele, ducând la tratarea cancerului.

Cum se prepară leacul?

Amestecă cele două ingrediente: o linguriță de bicarbonat de sodiu cu 3 lingurițe de miere: proporția trebuie sa fie de 1 la 3. Respectând proporția se pot prepara cantități mai mari.

Tratament:

Ia o linguriță din preparat de o dată sau de două-trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mese. După 30 de zile in care ai luat acest tratament, pH-ul din organism se va echilibra iar mediul va deveni unul alcalin.

Este foarte important să-ți schimbi dieta,  mai puțină carne si evită faina albă sau zaharul.

Încearcă acest tratament!

Sursa: secretele.com

loading...

Facebook Comments