Se întâmplă o dată la 48 de milioane de bebeluși! Ea e fetița care a impresionat medicii din toate colțurile lumii. Așa ceva nu s-au mai văzut, voiau să avorteze, dar acum plâng de mândrie! E cel mai rar copil din lume

Se întâmplă o dată la 48 de milioane de bebeluși! Ea e fetița care a impresionat medicii din toate colțurile lumii. Așa ceva nu s-au mai văzut, voiau să avorteze, dar acum plâng de mândrie! E cel mai rar copil din lume

- in BIZAR
1832
Comentariile sunt închise pentru Se întâmplă o dată la 48 de milioane de bebeluși! Ea e fetița care a impresionat medicii din toate colțurile lumii. Așa ceva nu s-au mai văzut, voiau să avorteze, dar acum plâng de mândrie! E cel mai rar copil din lume
copil

Un copil este un miracol în sine, însă unii copii sunt mult mai miraculoși, veți vedea în continuare de ce spunem asta. Nașterea lui Lucy Marie Perkins reprezintă un eveniment cu totul și cu totul spectaculos fiindcă așa ceva se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri!

Caitlin şi Tom Perkins, doi tineri din Dirrranbandi, Queensland, ambii născuţi pe 16 august 1986 au devenit părinţi pentru prima oară pe…16 august 2016, adică 30 de ani mai târziu. Astfel, cei trei membri ai familie îşi vor sărbători zilele de naştere în aceeaşi zi.

Însă și părinții acestui copil atât de special sunt la rândul lor un caz rar: sunt născuți amândoi în același an și în aceeași zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de minute diferență. Când s-au cunoscut au fost surprinși de coincidență, au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au îndrăgostit nebunește.

Anul trecut ei s-au căsătorit, și deși plănuiseră să mai aștepte, femeia a rămas însărcinată. Chiar dacă nu se considerau pregătiți pentru un copil, teama că nu vor mai putea avea copii în viitor i-a făcut să păstreze sarcina.

Și bine au făcut, așa cum li se va demonstra mai târziu. Potrivit calculelor medicilor, micuța trebuia să se nască abia săptămâna viitoare, însă, în mod cu totul surprinzător, ea a vrut să vină pe lume mai devreme, chiar în ziua de 16 august, zi în care părinții ei au împlinit 30 de ani.

Chiar şi medicul care a asistat la naştere a fost impresionat de povestea celor trei şi a publicat pe contul personal de socializare o imagine cu familia fericită: „Cât de incredibil este că cei trei au acum aceeaşi zi de naştere. Şi ce familie frumoasă formează.”, a scris medicul în dreptul imaginii în care apar cei trei.

Caitlin şi Tom Perkins se bucură din tot sufletul de momentele petrecute alături de fetiţa lor care s-a născut perfect sănătoasă, la 39 de săptămâni, având o greutate de 3, 3 kilograme. Sursa: spynews.ro

copil

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments