loading...
Atentie! Teapa numita Black Friday!

Atentie! Teapa numita Black Friday!

525
Comentariile sunt închise pentru Atentie! Teapa numita Black Friday!

Black Friday este, în lumea civilizată, o adevărată sărbătoare pentru cei care doresc să-şi cumpere diverse produse la preţuri mult mai mici decât în mod normal.

În Bucuresti şi, în general, în toată România, clienţilor li se pregătesc mega-ţepe, Black Friday devenind… Vinerea Neagră pentru buzunarele multor creduli.

loading...

Cei care urmăresc din timp evoluţia preţurilor observă cum, an de an, cu câteva săptămâni înainte de Black Friday, majoritatea produselor se scumpesc, apoi se ieftinesc de Vinerea Negră, dar preţurile sunt, cu mici excepţii, mai mari faţă de cele iniţiale.

Aceasta pare a fi o „strategie de marketing” extrem de eficientă folosită de retaileri în preajma Black Friday.

loading...

Caz concret: prețul unui televizor a fost umflat înainte de perioada reducerilor, iar de Black Friday, clienții, deși cumpără „la promoție”, plătesc un preț mai mare decât cel inițial.

In alta ordine de idei, putem discuta si altfel: Nu ai 3000 de ron pentru smart tv-ul dorit in restul anului si acum ai 2900 ?

mai mult pe : renasterea.roATENȚIE! VĂ AVERTIZĂM că dacă dați CLICK AICI veți urmări IMAGINI video NĂUCITOARE. Filmarea poate crea panică de aceea nu va fi afișată pe această pagină.


Loading...

Facebook Comments

You may also like

Fostul episcop, Corneliu Bârlădeanu, va primi in continuare un salariu consistent de la Biserică

Corneliu Bârlădeanu rămâne sub aripa Bisericii Ortodoxe Române.