Exact ca pe vremea lui Ceaușescu! Mulți dintre românii care nu au locuri de muncă vor fi căutați de autorități acasă! Vezi aici când și unde vor începe ,,vizitele la domiciliu”

Exact ca pe vremea lui Ceaușescu! Mulți dintre românii care nu au locuri de muncă vor fi căutați de autorități acasă! Vezi aici când și unde vor începe ,,vizitele la domiciliu”

- in SOCIAL
1294
Comentariile sunt închise pentru Exact ca pe vremea lui Ceaușescu! Mulți dintre românii care nu au locuri de muncă vor fi căutați de autorități acasă! Vezi aici când și unde vor începe ,,vizitele la domiciliu”
locuri de munca

Da, chiar despre România este vorba, autoritățile din județul Brașov au decis să devină mai creative, motivul fiind acela că sunt foarte multe locuri de muncă și prea puțini doritori, candidați.

Tocmai de aceea, reprezentanții autorităților din Brașov vor să reducă rata șomajului în acest mod cu totul straniu: conform declarațiilor oferite de către oficiali ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov, angajații acestei instituții vor fi trimiși la casele oamenilor care, potrivit evidențelor locale, nu au un loc de muncă.

Liliana Dragomir, director executiv AJOFM Braşov, a declarat:

,,Şomajul este în scădere în judeţul Braşov. În acest moment avem 7.700 de persoane înregistrate, faţă de peste 10.000, câte erau în urmă cu câţiva ani. Cu toate acestea, firmele îşi găsesc tot mai greu personal, astfel că vom merge, împreună cu toate celelalte instituţii implicate, în toate satele din judeţ şi îi vom căuta pe cei care nu au un loc de muncă”. Sursa: a1.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments