Cum sa iti salvezi relatia din impas

Cum sa iti salvezi relatia din impas

- in LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL
1296
Comentariile sunt închise pentru Cum sa iti salvezi relatia din impas

Exista momente si momente in fiecare relatie, insa cred ca fiecare a trecut prin acea perioada de acalmie cand simtea ca “ceva nu este in regula”. De multe ori se dovedeste a fi o alarma falsa, insa, uneori intuitia nu ne insala si relatia pare sa atarne de un fir destul de subtire. Ce e de facut atunci? Cu siguranta panica si reprosurile nu sunt o solutie, insa iata cateva posibile abordari, care va vor scoate din impas:

1. In primul rand trebuie sa afli ce se intampla exact si de ce. Asadar, pe cat de simplu si banal suna, cel mai bine este sa iti asezi perechea la o discutie serioasa si matura si sa intrebi daca este o perioada mai proasta, cum fiecare cuplu are din cand in cand, ori chiar se intampla ceva mai serios ce tie ti-a scapat din vedere. Comunicarea este cheia!

2. Trebuie sa inveti sa ai incredere. Desi suna usor, este foarte greu sa ai cu adevarat incredere in cel de langa tine. Insa atunci cand exista pericolul de a pierde acea persoana, un pas important este acela de a-i oferi timp si a avea incredere in ea. Sufocatul este cea mai mare greseala pe care o poti face, pentru ca nu va face decat sa iti indeparteze perechea si mai tare.

3. Lupta pentru ceea ce merita! Daca este o relatie ce merita salvata, atunci e cazul sa lupti pentru a-i arata celuilalt ca este un hop pe care puteti trece impreuna. Petreceti timp impreuna asa cum obisnuitati la inceputurile relatiei, vorbiti sincer si deschis, marturisiti ceea ce va place si ceea ce nu va place la celalalt, oferiti-va timp de gandire si incercati sa faceti noi planuri de viitor.

4. Intelege-l mai bine pe cel de langa tine. Chiar daca simtiti ca va cunoasteti foarte bine, intotdeuna va exista o parte nedezvaluita care poate sa intretina misterul ori poate sa va indeparteze. De aceea, e bine sa va oferiti timp din cand in cand pentru a va redescoperi. Se poate ca in rutina zilnica lucrurile sa evolueze in mod diferit pentru voi, ceea ce poate fi o cauza de despartire, daca nu stiti cum sa va intelegeti nevoile, asteptarile, dorintele.

Indiferent daca sunteti in pragul unei despartiri ori simtiti ca incepeti sa va instrainati unul de celalalt, ori poate nici unul dintre cazuri nu este valabil, sfaturile din acest articol vi se adreseaza in aceeasi masura, pentru ca ele pot face diferenta dintre o relatie implinita si una destramata.

sursa: dindragoste.unica.ro

loading...

Facebook Comments