Incredibil! Alții la vârsta lui petrec prin cluburi de noapte, dar el la doar 16 ani, a reușit să-și construiască singur propria casă! Dacă vezi cum arată locuința, te îndrăgostești pe loc!

Incredibil! Alții la vârsta lui petrec prin cluburi de noapte, dar el la doar 16 ani, a reușit să-și construiască singur propria casă! Dacă vezi cum arată locuința, te îndrăgostești pe loc!

- in UTILE
1436
Comentariile sunt închise pentru Incredibil! Alții la vârsta lui petrec prin cluburi de noapte, dar el la doar 16 ani, a reușit să-și construiască singur propria casă! Dacă vezi cum arată locuința, te îndrăgostești pe loc!
Casuta de lemn

Altii petrec prin cluburi la varsta asta, insa el si-a construit propria locuinta! Austin Hay, un adolescent din Statele Unite, a facut senzatie pe internet!

Totul a inceput de la un simplu proiect de scoala, insa Austin Hay, un liceean ambitios a hotarat ca a venit timpul sa aiba propria locuinta. I-a spus tatalui si bunicului de proiect. Acestia i-au sugerat sa isi construiasca locuinta pe o rulota.

Pentru a-l impulsiona, tatal si bunicul i-au cumparat o rulota care a costat 2000 de dolari. Austin a inceput sa lucreze part time si in vacante full time pentru a strange bani ca sa-si achizitioneze materialele de constructie. In doi ani, Austin a reusit sa termine casuta visurilor sale. La timp caci nu mai are mult si termina liceul si chiar avea nevoie de cat mai multa intimitate si spatiu personal.

Casuta pe surpot de rulota a costat in total 12 000 de dolari si este perfecta pentru o singura persoana. Are o mica bucatarie, baie cu dus si WC, un mic dressing, spatiu pentru camera de zi care devine seara dormitorul lui Austin. Sursa: inhabitat.com

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments