La 27 de ani s-a trezit divorțată și îngropată în datorii. Iată cum și-a schimbat o femeie viața cu ajutorul unei case de doar 18 metri pătrați! Asta da ambiție!

La 27 de ani s-a trezit divorțată și îngropată în datorii. Iată cum și-a schimbat o femeie viața cu ajutorul unei case de doar 18 metri pătrați! Asta da ambiție!

- in UTILE
1289
Comentariile sunt închise pentru La 27 de ani s-a trezit divorțată și îngropată în datorii. Iată cum și-a schimbat o femeie viața cu ajutorul unei case de doar 18 metri pătrați! Asta da ambiție!
ca5

Multi oameni traiesc in apartamente sau casute minuscule pentru ca nu au incotro, insa pentru o arhitecta din SUA locuinta de vis are doar 18 metri patrati.

La 27 de ani, Macy Miller era proaspat divortata, nu avea o slujba si era inglotata in datorii, descurcandu-se cu greu sa traiasca de pe o zi pe alta. Hotarata sa-si schimbe complet viata, tanara si-a cumparat o rulota pe care a inceput sa o decoreze inteligent, folosindu-se de cunostintele sale in materie de arhitectura.

In scurt timp, Macy a reusit sa faca minuni cu cei 18 metri patrati si si-a creat o locuinta care pare de trei ori mai mare. Deoarece a dorit sa imparta ideea sa cu intreaga lume, tanara si-a facut un site care ii ajuta pe cei ce au o locuinta mica si isi doresc sa o transforme intr-una cocheta si amenajata inteligent.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments