Bătrânul ghinionist a mers în urmă cu două zile la un Oficiu Poştal din sectorul 4, hotărât să scoată agoniseala de o viaţă. Nu s-a gândit însă la ceea ce avea să urmeze. Mai bine își ținea gura. Uite ce i s-a întâmplat:

Bătrânul ghinionist a mers în urmă cu două zile la un Oficiu Poştal din sectorul 4, hotărât să scoată agoniseala de o viaţă. Nu s-a gândit însă la ceea ce avea să urmeze. Mai bine își ținea gura. Uite ce i s-a întâmplat:

- in SOCANT
1619
Comentariile sunt închise pentru Bătrânul ghinionist a mers în urmă cu două zile la un Oficiu Poştal din sectorul 4, hotărât să scoată agoniseala de o viaţă. Nu s-a gândit însă la ceea ce avea să urmeze. Mai bine își ținea gura. Uite ce i s-a întâmplat:
depression

Un bătrân de 73 de ani a fost jefuit de 50.000 de lei, pe o stradă din Capitală. Banii și titlurile de stat le avea într-o pungă când a fost lovit năprasnic de unul dintre cei doi agresori. Polițiștii i-au prins rapid pe cei doi tâlhari, care sunt recidiviști. Unul dintre ei, condamnat pentru omor, fusese eliberat cu 5 ani mai repede. Acum, cei doi au fost arestați pentru 30 de zile.

Bătrânul ghinionist a mers în urmă cu două zile la un Oficiu Poştal din sectorul 4. Hotărât să scoată agoniseala de o viaţă. Nu s-a gândit însă că suma mare ar putea fi o tentaţie pentru tâlhari.

Bărbatul ar fi vorbit cu voce tare în interiorul Oficiului Poștal, așa se face că cei doi agresori știau că atunci când a părăsit incinta, în sacoșă se aflau titluri de stat și bani în valoare de 50.000 de lei. Așa că, l-au urmărit în drumul spre casă, aproximativ 500 de metri, până când s-au hotărât să îl atace.

Mirela Druga, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei: „A sesizat că un necunoscut l-a lovit şi i-a smuls din mână sacoşa.”

Poliţiştii Secţiei 15 au început ancheta şi cum nu au găsit martori din timpul jafului au apelat la tehnologie, dar au cerut şi ajutor suplimentar.

Mirela Druga, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei: „Poliţiştii au prelucrat imaginile surprinse de camerele de supraveghere video de pe traseu. Ele au fost distribuite către toţi poliţiştii Capitalei.

O echipă de poliţişti din cadrul Brigăzii de Transport Public au depistat doi bărbaţi de 41 şi 43 de ani care corespundeau semnalmentelor”.

La audieri, cei doi au negat iniţial fapta, dar poliţiştii le-au arătat dovezile şi la scurt timp au recunoscut totul. Cei doi au mai fost condamnaţi iar în 2015 au fost eliberaţi condiţionat. Unul dintre ei a stat după gratii chiar pentru omor. Cazul bătrânului jefuit i-a înfuriat pe oamenii din zonă.

„Strigător la cer! Păi, îi dai drumul cu 5 ani mai repede, ştiai că este recidivist, îl laşi în libertate…legea lui Papură Vodă în ţara asta! Cât timp este un pericol social! Cum îi dai drumul? Bătrânul săracu a venit să își ia pensia, de unde să știe. Oricum este o prostie să iei atâția bani cu tine și singur! Să intri în local și se știe că se jefuiește, că sunt urmăriți!”, spune o persoană.

„La vârsta asta nu mai manipulezi singur sume aşa mari. Sunt bancomate te duci, îţi iei 200-300 de lei. Când ai nevoie de o sumă ca asta vii cu cineva, nu vii singur”, adaugă altcineva.  Sursa: digi24.ro

loading...

Facebook Comments