Prognoza METEO pentru octombrie, noiembrie si decembrie! Presedintele Societatii Meteorologice din Romania avertizeaza: „Vor fi viscole foarte puternice. Trebuie luate masuri!

Prognoza METEO pentru octombrie, noiembrie si decembrie! Presedintele Societatii Meteorologice din Romania avertizeaza: „Vor fi viscole foarte puternice. Trebuie luate masuri!

- in UTILE
1726
Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru octombrie, noiembrie si decembrie! Presedintele Societatii Meteorologice din Romania avertizeaza: „Vor fi viscole foarte puternice. Trebuie luate masuri!
viscol1

Prognoza meteo pentru octombrie, noiembrie si decembrie! Presedintele Societatii Meteorologice din Romania avertizeaza: „Vor fi viscole foarte puternice. Trebuie luate masuri!” Presedintele Societatii Meteorologice din Romania, Ion Sandu, spune ca iarna aceasta va fi asemanatoare cu cea din 2012.

„Anul acesta, va fi o temperatura mai mare decat anul trecut. La anul, inevitabil, daca va creste temperatura, forta uraganelor va creste, cantitatea de vapori de apa din atmosfera se va accentua. Vor fi furtuni cu 150 de km/ora. Iarna asta vor fi viscole foarte puternice, trebuie luate masuri.

Facem deductie logica: daca si octombrie va fi mai cald, iarna aceasta va fi asemanatoare cu cea din 2012. Vor fi viscole foarte puternice. Trebuie luate masuri. In 2012 a fost prapad!”, a spus Ion Sandu, la un post de televiziune.
Prognoza meteo – octombrie:

În sudul și vestul țării, va fi mai cald decât ar trebui în această perioadă a anului și multe zile senine, cu valori de peste 14 grade. Precipitațiile vor fi normale, între 20 si 40 l/mp, în sud, dar în execes în nordul țării.
Prognoza meteo – noiembrie:

Va fi o vreme cu temperaturi mai mari decât am fost obișnuiți pentru această lună, iar precipitațiile vor fi mai puține în Moldova și în sudul Olteniei. În mod normal, în această lună, temperaturile medii sunt de până la 5 -8 grade.
Prognoza meteo – decembrie:

În luna decembrie, însă, vine cu ger năprasnic, iar dispeceratul Energetic Național se așteaptă ca această iarnă să fie consumuri-record de electricitate și de gaze naturale, ca anul trecut, când au fost temperaturi de minus 15-20 de grade, înregistrate pentru o perioadă de 7-10 zile.

viscol

sursa: stirilekanald.ro

loading...

Facebook Comments