Un om din Iași a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare dupa ce a găsit un portofel pe stradă. Care a fost motivul

Un om din Iași a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare dupa ce a găsit un portofel pe stradă. Care a fost motivul

- in SOCIAL
1325
Comentariile sunt închise pentru Un om din Iași a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare dupa ce a găsit un portofel pe stradă. Care a fost motivul
portofel

Un bărbat din Iași a fost condamnat la închisoare după ce a cheltuit mai mulți bani scoși de pe cardurile aflate îântr-un portofel găsit pe jos.

Judecătorii ieşeni au dispus o condamnare dură pentru un bărbat din Iaşi care a cheltuit peste 1.000 de euro într-o noapte după ce a găsit un portofel pe jos, scrie Ziaruldeiasi.ro.

Marin Beceru (51 de ani) a fost judecat pentru însuşirea bunului găsit şi efectuarea de operaţiuni informatice ilegale pentru o faptă ce ar fi fost comisă în 2015. Atunci, ieşeanul a găsit un portofel în care se aflau mai multe carduri de pe care a extras 4.800 de lei. A reuşit să extragă banii deoarece, în portofel, victima ţinea şi codurile PIN. În doar câteva ore, ieşeanul a extras suma de bani şi a mai încercat şi a doua zi, însă nu a mai reuşit deoarece victima sunase la bancă şi cardurile au fost blocate. La au­dieri, inculpatul a venit cu o variantă surprinzătoare.

„Beceru Marin a declarat faptul că, «în cursul lunii septembrie 2015, aflându-se pe o stradă din zona complexului studenţesc Tudor Vladimirescu din municipiul Iaşi, a găsit un portofel de culoare deschisă în care se aflau nişte carduri şi întrucât era băut nu îşi mai aminteşte exact ce a făcut cu acele carduri, fiind posibil să fi retras bani de pe ele de la diferite bancomate din municipiul Iaşi însă a doua zi nu mai avea niciun ban»“, se arată în rechizitoriu. Tribunalul Iaşi l-a obligat pe Beceru să achite paguba către proprietara cardurilor însă sen­tinţa nu e definitivă.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments