Nu vrem sa vă alarmăm, dar iată ce ne paște! America ar vrea să lanseze un atac nuclear în Rusia. Conducători militarii din SUA spun că războiul dintre state este „aproape garantat”

Nu vrem sa vă alarmăm, dar iată ce ne paște! America ar vrea să lanseze un atac nuclear în Rusia. Conducători militarii din SUA spun că războiul dintre state este „aproape garantat”

19593
Comentariile sunt închise pentru Nu vrem sa vă alarmăm, dar iată ce ne paște! America ar vrea să lanseze un atac nuclear în Rusia. Conducători militarii din SUA spun că războiul dintre state este „aproape garantat”
D atorită tensiunilor din Siria, Rusia a început, potrivit gazetei The Mirror, să își pregătească cetățenii în eventualitatea unui război nuclear cu SUA. Media din Rusia a afirmat că America ar vrea să lanseze un atac nuclear în Rusia din cauza implicării acesteia în conflictul sirian.

Dacă SUA începe lupta împotriva Rusiei sau a Chinei, cel de-al Treilea Război Mondial va fi rapid şi violent. Nimeni nu vrea să se gândească la acest scenariu: ce s-ar întâmpla dacă Statele Unite ale Americii ar declara război Rusiei sau Chinei? Sau viceversa? Cel mai rău este că poate deveni realitate dacă tensiunile dintre aceste state continuă să crească.

Conducători militari din Statele Unite spun că războiul dintre state este „aproape garantat” la un moment dat în viitor, dar va fi foarte rapid, relatează cotidianul britanic metro.co.uk.

Generalul William Hix a declarat că „un conflict din viitorul apropiat va fi extrem de rapid şi letal, iar noi nu vom deţine cronometrul”, în sensul că nu vor deţine puterea pentru a-l putea opri sau porni când îşi doresc. „Viteza evenimentelor au întrecut demult abilităţile umane. Viteza cu care maşinăriile pot lua decizii, undeva în viitorul îndepărtat, va cere schimbarea relaţiei dintre om şi roboţi”, a adăugat generalul într-o conferinţă despre viitorul armatei, ţinută la Washington, scrie Defense One.

Declaraţiile lui Hix sunt susţinute şi de locotenentul general Joseph Anderson, împreună cu şeful de stat major, Mark A. Milley. Ei au adăugat că bătălia cibernetică este deja o realitate şi nu o mai putem evita, şi nu doar din partea giganţilor Rusia şi China, cât şi din partea statelor mai mici.

Toggle title

+

Rusia a informat cetăţenii că „războiul cu Vestul ar putea începe în curând”.

De vreme ce tensiunile din Estul Mijlociu cresc, posturile de televiziune din Rusia au anunţat, cu calm, populaţia, că războiul e iminent. Zvezda, un post de televiziune naţional condus de către Ministrul Apărării a declarat săptămâna trecută că „schizofrenici din America îşi pregătesc armele nucleare pentru Moscova”. În plus, preşedintele Vladimir Putin a propus, luni, o lege care să suspende acordul dintre Moscova şi Washington cu privire la folosirea armelor cu plutoniu.

Oficiali din Rusia au spus vineri că au fost construite buncăre care pot adăposti 12 milioane de oameni, suficiente pentru întreaga populaţie a Moscovei. La toate acestea, se adaugă nerespectarea înţelegerii cu privire la Siria, de către ruşi, aceştia fiind acuzaţi de bombardamente contra civililor. Statele Unite au suspendat negocierile cu aceştia miercuri, 5 octombrie.

Rusia a avertizat SUA că vor exista consecințe „teribile, tectonice” dacă va acționa militar împotriva regimului sirian.

Rusia are cea mai mare rezervă de arme nucleare din lume, dispunând de 8400 de focoase, în comparație cu SUA, care dispun doar de 7500.

Facebook Comments