Un milionar a devenit prieten cu o cititoare în palmă, iar în câțiva ani, viața lui s-a schimbat la 180 de grade! Ce a putut să îi facă mediumul, în tot acest timp, doar in filme vezi așa ceva

Un milionar a devenit prieten cu o cititoare în palmă, iar în câțiva ani, viața lui s-a schimbat la 180 de grade! Ce a putut să îi facă mediumul, în tot acest timp, doar in filme vezi așa ceva

- in EXTERNE
1456
Comentariile sunt închise pentru Un milionar a devenit prieten cu o cititoare în palmă, iar în câțiva ani, viața lui s-a schimbat la 180 de grade! Ce a putut să îi facă mediumul, în tot acest timp, doar in filme vezi așa ceva
ralph

Trăim în secolul vitezei, în care totul se mișcă extrem de rapid și de multe ori ne lasă fără reacție. Secolul în care depresia este cea mai răspândită boală și nefericirea care o urmează foarte aproape în clasament.

Cei mai mulți dintre oameni singuri și nefericiți își doresc să își facă viața mai bună și caută diferite modalități pentru a atinge aceste lucruri. Însă există și oameni care profită de vulnerabilitatea oamenilor și fac orice ca să le câștige încrederea, pentru ca mai apoi să îi atace în cele mai sensibile puncte.

Pentru Ralph Raines Jr., întâlnirea cu o femeie i-a schimbat iremediabil viața.

ralph

El a vizitat un medium local și ceea ce i-a făcut acesta în următorii ani este pur și simplu incredibil și greu de exprimat în cuvinte.

Bărbatul din Oregon era singurul copil al familiei și moștenitorul întregii averi. El și rudele sale erau milionari și nu duceau lipsă de nimic.

Din păcate, în copilărie, Ralph fusese agresat de către tatăl său, iar din acest motiv, ca adult, acesta a devenit singuratic, nu a avut prieteni apropiați sau o parteneră de viață. Nu a trecut mult timp până când a început să devină pasionat de ocultism și astfel a cunoscut-o pe Rachel Lee.

ralph2

Aceasta s-a mutat în Oregon pentru a-și deschide o afacere, citind în palmă, iar Ralph a cunoscut-o atunci când a intrat prima dată în magazinul ei.

I-a mărturisit femeii multe secrete de-ale sale, inclusiv că este milionar. Nu a trecut mult timp până când Rachel a început să aibă la îndemână totul pentru a câștiga de pe urma lui.

ralph3

Cei doi au devenit buni prieteni în următorii doi ani și, pentru că era se înțelegeau așa de bine, Rachel a început să îi influențeze deciziile pe care le lua. L-a pus să îl angajeze pe iubitul ei, Blancey Lee, dar și alte lucruri ciudate.

ralph4

L-a convins chiar să cumpere familiei ei o casă de aproape un milion de dolari, spunându-i că este o investiție.

Nu după mult timp, Blancey și Rachel trăiau în casă cu patru dintre cei cinci copii, iar Ralph rămăsese în aceeași casă cu tată lui.

ralph5

Lucrurile au început să se schimbe în luna octombrie a aceluiași an, când tatăl lui Ralph a avut un accident vascular cerebral și a început să solicite îngrijire în permanență. Rachel a decis să devină îngrijitorul său și chiar au mers atât de departe încât să-l aducă în casa din Portland. L-au pus să doarmă pe un hol, în timp ce restul familiei dormea ​​în dormitoare confortabile.

Ralph nu a înțeles nici în acel moment că ceva este extrem de greșit. Din perspectiva lui, Rachel și familia ei îi dădeau tot ce avea nevoie, pentru că aveau grijă de tatăl său și de casa lui.

Anul viitor, aceasta i-a făcut cunoștință cu fiica în vârstă de 17 ani, Porsha, fără ca Ralph să știe cine este. Rachel l-a convins că tânăra are puteri psihice și așa a reușit să îl păcălească pe milionar.

ralph6

După șase luni, Porsha i-a spus lui Ralph că va fi deportată dacă nu va avea cartea verde, iar bărbatul a luat-o de soție. După aceea, i-a spus bărbatului să o lase însărcinată prin inseminare artificială.

ralph7

Până în anul 2008, Ralph i-a dat lui Rachel controlul asupra banilor săi și aproape imediat, toate acțiunile firmei sale. Mai mult decât atât, a început să îi ceară bani pentru că are grijă de tatăl lui.

ralph8

Cei de la Fisc au intrat pe fir și au verificat activitatea lui Rachel și așa au ajuns la Ralph.
Pe 8 mai 2014, Rachel și Porsha erau pregătite să fugă, atunci când au venit autoritățile. Între timp, averea lui Ralph era de numai 200000 de dolari.

Chiar dacă au ajuns ambele la închisoare, bărbatul continuă să spună că nu a fost o victimă și vrea să aibă o relație cu copilul Porshei, deși nu este copilul lui.  Sursa: dailymail.co.uk

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments