Cum pornești mașina extrem de simplu când rămâi făra curent în baterie? Mecanicii n-o sa-ți spună niciodată acest secret

Cum pornești mașina extrem de simplu când rămâi făra curent în baterie? Mecanicii n-o sa-ți spună niciodată acest secret

- in GENERALE, INEDIT
43479
Comentariile sunt închise pentru Cum pornești mașina extrem de simplu când rămâi făra curent în baterie? Mecanicii n-o sa-ți spună niciodată acest secret

Iarna bate la ușă  si cu siguranta, veti avea probleme cu pornitul mașinii dimineața din cauza lipsei de curent în baterie. Daca te mai si  grăbești dimineața sa pleci la serviciu si mașina refuza sa pornească, vei avea chiar o zi proasta?

Bateria este moarta, iar cheile date la automat sunt inutile. Ce faci în astfel de momente, dacă nu ai pe nimeni care sa-ți dea curent de la altă baterie sau cel putin doua persoane care sa împingă de mașina până pornește.

Clipul de mai jos va prezintă o metoda pe cât de ingenioasa pe atât de simpla si fără prea multe bătăi de cap.  Ai nevoie doar de cricul mașinii și o sfoara de circa 2-3 m.   

Ridici mașină pe o parte pe cricul mașinii (de preferat pe partea dreapta) legi sfoara de-a lungul rotii și tragi puternic de ea. Înainte de asta, nu uita sa pui contactul mașinii și sa bagi în viteza, de preferat o viteza cât mai mare. Dacă sunteți norocoși (si puternici), mașina va porni. Urmăriți clipul pentru a vedea cât de ușor este.

Ceea ce trebuie însa sa știți este ca acest lucru va funcționa cel mai bine pe mașinile pe benzină. Cei care încercați pe autoturismele care folosesc drept combustibil motorina, veți vedea ca metoda va avea eșec. Asa ca nu încercați degeaba.  O alta condiție este aceea ca mașina dvs.  să aibă o transmisie manuală.

IMPORTANT! Încercarea de a porni mașina în acest fel poate fi periculoasa. Utilizați metoda văzuta în acest clip pe propriul risc.

loading...

Facebook Comments