Galerie foto: COVOARELE care îţi aduc NATURA… la picioare!

Galerie foto: COVOARELE care îţi aduc NATURA… la picioare!

- in LIFESTYLE
2071
Comentariile sunt închise pentru Galerie foto: COVOARELE care îţi aduc NATURA… la picioare!

Argentinianca Alexandra Kehayoglou redefineşte conceptul de „covor”. Banala piesă nelipsită din orice casă devine, în mâinile tinerei de 34 de ani, o adevărată piesă de artă, o frântură de natură care, prin textura și coloritul său, ne transpune într-un peisaj natural inedit.

Alexandra Kehayoglou este descendenta primei familii producătoare de covoare din Argentina şi absolventă a facultăţii de artă.

Artista se foloseşte de lână pentru a crea peisaje naturale inedite. Datorită texturii şi coloritului lor, covoarele par a fi rupte dintr-un cadru natural. Acestea imită perfect iarba, pietrele, muşchii şi se încadrează foarte bine în orice decor.

Dincolo de aspectul inedit, covoarele create de Alexandra Kehayoglou sunt şi plăcute la atingere, uşoare şi călduroase. Pentru a reda cât mai fidel aspectul natural, artista realizează covoarele manual.

Procesul este laborios, pentru un singur covor artista lucrând circa două luni, dar rezultatul este unul impresionant. Fiind foarte uşoare, acestea pot fi folosite şi ca tapet, pături sau cuverturi. Covoarele create de Alexandra Kehayoglou sunt un echilibru perfect între design şi funcţionalitate, transformând întreaga cameră într-un peisaj luxuriant. Sursa: ecology.md

 

 

loading...

Facebook Comments