Declaraţiile românului care a câştigat 11 milioane de euro la loterie

Declaraţiile românului care a câştigat 11 milioane de euro la loterie

452
Comentariile sunt închise pentru Declaraţiile românului care a câştigat 11 milioane de euro la loterie

Pompierul gălăţean Iulian Constandachi, care s-a îmbogăţit acum şapte ani după ce a câştigat premiul cel mare la 6 din 49, face primele declaraţii referitoare la modul în care banii i-au schimbat viaţa.

Sunt foarte bine. De la foarte bine in sus chiar. Nu am nici un fel de probleme, sunt sanatos tun, a povestit milionarul de la Loto, în exclusivitate pentru cancan.ro. Pompierul, acum în vârstă de 60 de ani, a refuzat să vorbească despre afacerile pe care le are. Astea nu se zic de obicei, sunt secrete, a spus Iulian Constandachi.

În 2009, Iulian Constandachi reuşea să ghicească toate numerele norocoase la 6 din 49 şi să câştige unul dintre cele mai mari premii din istoria loteriei – 11  milioane de euro, informează România TV. La acea vreme, gălăţeanul era pompier, meserie la care a renunţat între timp.

loading...

Devenit milionar peste noapte, el nu şi-a aruncat banii pe distracţii, ci i-a investit în două pensiuni. I-a ajutat şi pe cei din familie şi nu a uitat nici de Dumnezeu:

Am împărţit la 3 banci, dobânzile erau mari, puteam să negociez, nu cât voiam, dar erau dobanzile mari, am luat 11 apartamente la nepoţi… am ajutat familia, plus pe la biserici, a declarat Iulian Constandachi.

Sursa: aktual24.ro

 

loading...

Facebook Comments