O mai ții minte pe Bianca Brad? Fosta Miss România a ajuns să arate jalnic! ,,Am vrut să mă sinucid!” Zici că e altă femeie, dar nimeni nu știe prin ce a trecut în ultimii 10 ani!

O mai ții minte pe Bianca Brad? Fosta Miss România a ajuns să arate jalnic! ,,Am vrut să mă sinucid!” Zici că e altă femeie, dar nimeni nu știe prin ce a trecut în ultimii 10 ani!

- in MONDEN
1231
Comentariile sunt închise pentru O mai ții minte pe Bianca Brad? Fosta Miss România a ajuns să arate jalnic! ,,Am vrut să mă sinucid!” Zici că e altă femeie, dar nimeni nu știe prin ce a trecut în ultimii 10 ani!
bianca brad

În anul 2007, Bianca Brad a trecut printr-o tragedie care a marcat-o profund, atât de mult încât abia acum, la mai bine de 10 ani distanță, pare să se fi regăsit. Despre ce e vorba?

Fosta Miss România, Bianca Brad, a avut un destin tragic. În urmă cu zece ani a trăit ceea ce a fost cel mai greu moment din viața ei: Emma, fetița ei, s-a născut fără suflare. După acest moment-limită, Bianca a trăit o perioadă extrem de tulbure și tulburătoare. Iată cum povestește chiar ea acest moment:

,,Eram atât de nefericită şi de lipsită de speranţă, încât nu mai îmi doream decât să pun capăt durerii sufleteşti şi gândurilor negre şi chinuitoare care mă transformaseră într-un mort viu, singura cale pe care o vedeam, de a scăpa de ele, fiind aceea de a renunţa la viaţă!”.

Într-un interviu publicat pe gândul.info, Bianca povestește:

,,La vremea respectivă la noi nu exista niciun fel de informaţie, nu existau cărţi, nu existau broşuri. Pe net nu existau informaţii. Am dat căutare toate cuvintele posibile legate de pierderea unei sarcini, de pierderea unui bebeluş. Am găsit un singur articol, care era o traducere a unui articol dintr-o revistă din Olanda şi, în rest, absolut nimic. Mi-am comandat cărţi din afară, în Germană, în Engleză, în limbile pe care le ştiam îndeajuns de bine încât să mă ajute să-mi înţeleg gândurile, să-mi înţeleg stările, să-mi înţeleg trecerile de la râs la plâns. În fine… e un amalgam de sentimente şi de gânduri care, pur şi simplu, te fac una cu pământul”.

Însă timpul, fiul ei, Luca, și soțul, Aurel Frățilă, au reușit să vindece rănile vedetei, iar blondina pare acum să se fi redescoperit. Deși la un moemnt dat silueta era ultima dintre problemele ei, și ajunsese la peste 20 de kilograme față de greutatea ei, acum ea a slăbit și arată uimitor.

Însă dacă trupul arată mai bine ca acum trei ani, iar prietenii îi spun să aibă grijă să mănânce, să nu devină anorexică, la nivelul feței există semnele durerii prin care a trecut.

Iată imaginile:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments