Acest VIDEO a fost șters din toate rețelele sociale. Important de știut. Privește acum, nu rata!

Acest VIDEO a fost șters din toate rețelele sociale. Important de știut. Privește acum, nu rata!

861
Comentariile sunt închise pentru Acest VIDEO a fost șters din toate rețelele sociale. Important de știut. Privește acum, nu rata!

După ce vei privi acest video, nu te vei mai uita la lume cu aceeași ochi. Sunt prezentate argumente revoluționare despre lumea de azi. Te va ajuta să înțelegi și să vezi realitatea de azi. Este o luptă între companiile monopoliste, o dezvoltare a robotizării. A metodelor de urmărire.

Goana dupa bani ne-a transformat in zombie-sclavi moderni. In nebunia noastra  ne devoram planeta si o distrugem ireversibil. „The lie we live” pe romaneste „Minciuna in care traim”, ne dezvaluie adevaruri crunte.

Una din frazele care mi-au ramas intiparite in minte , in urma vizionarii, este: “When the Last Tree Is Cut Down, the Last Fish Eaten, and the Last Stream Poisoned, You Will Realize That You Cannot Eat Money.”, in traducere „cand vom fi doborat si ultimul copac, cand vom manca si ultimul peste si vom otravi si ultimul rau de pe planeta, atunci vom realiza ca nu putem manca bani.”

Un video cutremurator care iti da de gandit. SHARE MASIV sa deschida „ochii” toata lumea.

Facebook Comments