Șapte violatori din Vaslui au scandalizat opinia publică în 2015. Victima lor, Raluca, a încercat să-și refacă viața doar că tânăra nu a avut prea mult noroc. A pățit-o din nou chiar în prag de nuntă

Șapte violatori din Vaslui au scandalizat opinia publică în 2015. Victima lor, Raluca, a încercat să-și refacă viața doar că tânăra nu a avut prea mult noroc. A pățit-o din nou chiar în prag de nuntă

- in DE ACTUALITATE
1255
Comentariile sunt închise pentru Șapte violatori din Vaslui au scandalizat opinia publică în 2015. Victima lor, Raluca, a încercat să-și refacă viața doar că tânăra nu a avut prea mult noroc. A pățit-o din nou chiar în prag de nuntă
eleva violata

Cei şapte violatori din Vaslui care au scandalizat opinia publică în 2015 se numără printre beneficiarii recursului comensatoriu, trei dintre ei pregătindu-se de liberarea condiţionată. Cei şapte tineri au fost condamnaţi în 2015 la pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani de închisoare.

Eleva violată de șapte țărani din Vaslui, părăsită în prag de nuntă

Victima lor, Raluca, a încercat să-și revină din șoc și să-și refacă viața alături de un bărbat care i-a jurat dragoste și chiar a cerut-o de soție. Doar că tânăra nu a avut prea mult noroc și a fost părăsită chiar în prag de nuntă, spun apropiații acesteia.

La doar trei ani după o dramă care a adus-o în atenția publică, Raluca trece din nou prin momente grele. Bărbatul care a cerut-o de soție, un coleg de liceu care jurase că o iubește, a părăsit-o.

Toţi cei şapte tineri care au fost acuzați de viol sunt în prezent încarceraţi în Penitenciarul Vaslui, executându-şi pedepsele în regim semideschis. Primii trei care urmează a înainta cererile de liberare condiţionată sunt cei trei tineri care şi-au recunoscut faptele, fiind condamnaţi în baza acordurilor de recunoaştere.

Surse din cadrul Penitenciarului Vaslui au precizat, pentru „Adevărul“, că Ioan Surleac, inculpatul care a primit pedeapsa cea mai mică (de şase ani de închisoare), va fi propus pentru eliberarea condiţionată în luna februarie, în timp ce Alin Rotaru şi Bogdan Boicu (condamnaţi la 6 ani şi 4 luni, respectiv 6 ani şi 6 luni) vor fi propuşi pentru eliberare condiţionată după jumătatea anului în curs, anunță adevarul.ro.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments