La doar 10 ani îşi vinde jucăriile în stradă ca să îşi cumpere haine de iarnă: „Părinţii sunt divorţaţi, iar bunica îşi varsă des nervii pe el. Mi-a spus că vrea să îşi cumpere haine şi un zmeu“

La doar 10 ani îşi vinde jucăriile în stradă ca să îşi cumpere haine de iarnă: „Părinţii sunt divorţaţi, iar bunica îşi varsă des nervii pe el. Mi-a spus că vrea să îşi cumpere haine şi un zmeu“

- in SOCIAL
1501
Comentariile sunt închise pentru La doar 10 ani îşi vinde jucăriile în stradă ca să îşi cumpere haine de iarnă: „Părinţii sunt divorţaţi, iar bunica îşi varsă des nervii pe el. Mi-a spus că vrea să îşi cumpere haine şi un zmeu“
baiat sarac

Silvan-DJ Ewi, un DJ din Mioveni i-a făcut o poză băiatului şi a postat următorul mesaj: ”Îşi vinde jucăriile ca să îşi cumpere haine de iarnă. Cam aşa procedează un băiat de 10 ani. L-am găsit în Mioveni, gangul de la dispensar (lângă Codimpex). Nu ştiu mare lucru despre el, a zis că părinţii sunt divorţaţi. Mi-a spus că vrea să îşi cumpere haine şi un zmeu”.

Tulburătoarea poveste a băieţelului, pe care îl cheamă Adrian Ionuţ Maria, a stârnit în doar câteva ore mii de reacţii, sute de persoane oferindu-se să îl ajute.

Am reuşit să luăm legătura cu Laura Anton, o tânără de 32 de ani care stă chiar vizavi de blocul în care locuieşte băieţelul.

Sunt doi fraţi, cel mare – care îşi vinde jucăriile, are 10 ani, iar cel mic are 7 ani. Locuiesc împreună cu mama şi bunica maternă în blocul M3, scara C, de pe Bulevardul Dacia din Mioveni. Băiatul îşi vinde jucăriile la gangul de lângă dispensarul din Mioveni, foarte aproape de ultima staţie de maxi-taxi din Mioveni, pe partea stângă, la vreun kilometru de Primărie. Copilul trebuie ajutat, asta e clar. Însă nu cred că ar fi o soluţie bună să li se dea bani părinţilor, în ideea că aceştia îi vor cumpăra haine. Părinţii sunt divorţaţi. Din câte ştiu, mama are unele probleme psihice, iar tatăl copiilor este alcoolic. Bunica îşi varsă des nervii pe băieţel, al cărui prenume e Ninel. Am auzit-o de multe ori din stradă cum îl înjura”, a declarat pentru Adevărul Laura Anton.

Ionela Niţu, şef Birou Asistenţă Socială în cadrul Primăriei Mioveni, spune că cei care doresc să-l ajute pe băiat pot suna la 0348.457.100, numărul de telefon al Serviciului de Asistenţă Socială de la Primăria Mioveni sau pot veni la Primăria Mioveni, la Serviciul de Asistenţă Socială.

Băiatul ar avea nevoie şi de consiliere psihologică şi de un tratament, în caz că se găsesc voluntari dispuşi să-l ajute.

Cei din provincie care doresc să îl ajute cu bunuri pot trimite pachetele la adresa: Primăria Mioveni, Biroul de Asistenţă Socială, Bulevardul Dacia nr. 1, Mioveni, judeţul Argeş, cod poştal 115400, cu specificaţia: „Pentru Adrian Ionuţ Maria”. Sursa: adevarul.ro

baiat sarac

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments