loading...
Adolescent de culoare, impuscat mortal de un politist, dupa ce l-a amenintat cu arma. Faptele de care era acuzat. VIDEO

Adolescent de culoare, impuscat mortal de un politist, dupa ce l-a amenintat cu arma. Faptele de care era acuzat. VIDEO

448
Comentariile sunt închise pentru Adolescent de culoare, impuscat mortal de un politist, dupa ce l-a amenintat cu arma. Faptele de care era acuzat. VIDEO

Moarte stupida pentru Curtis Deal, un adolescent de culoare din orasul american Baltimore in varsta de 18 ani. Baiatul fugea de politie, iar in momentul in care a indreptat arma catre agenti a fost impuscat de patru ori.

Incidentul s-a petrectut marti. Baiatul a iesit dintr-o masina si a inceput sa alerge pe o alee, in incercarea de a scapa de David Kincaid Jr, detectivul aflat pe urmele sale.

Curtis s-a intors catre politist si a ridicat mana in care avea un pistol de culoare metalica, dar nu a tras. In acel moment David l-a impuscat in abdomen, sold si deget, iar baiatul a murit la fata locului, relateaza Mirror.

Imaginile au fost surprinse de camera atasata de uniforma agentului de politie.

In ultima luna Curtis fusese arestat de trei ori pentru acuzatii ce implica arme de foc si comercializarea de droguri. Baiatul a fost eliberat prima data pe cautiune.

La ultimul proces, care a avut loc cu o zi inainte sa moara, judecatoarea i-a dat voie sa mearga la scoala deoarece a spus ca vrea sa se inroleze in armata si sa fie inginer, iar parintii sai erau oameni de incredere. Ultimele cuvinte ale judecatoarei catre el au fost: „Mult noroc, domnule Deal.”

Politistul care a deschis focul a fost laudat de superiorul sau pentru curajul de care a dat dovada, iar primarul a declarat referitor la acest caz ca poate ca a fost o greseala ca acest tanar sa fie lasat liber pe strazi, avand in vedere ca fusese arestat de atat de multe ori in conexiune cu arme de foc.

loading...

Facebook Comments