DESCOPERIRE FABULOASĂ! Cât de lung trebuie să ai penisul ca să-i provoci orgasm!

DESCOPERIRE FABULOASĂ! Cât de lung trebuie să ai penisul ca să-i provoci orgasm!

823
Comentariile sunt închise pentru DESCOPERIRE FABULOASĂ! Cât de lung trebuie să ai penisul ca să-i provoci orgasm!

Cercetătorii scoţieni au descoperit cât de mare trebuie să fie penisul unui bărbat pentru a-şi putea satisface partenera. Rezultatul a fost publicat recent şi nu e chiar atât de… „mare” pe cât s-ar fi crezut.

Psihologul Stuart Brody de la Universitatea West of Scotland, cel care a condus studiul la care au participat 160 de femei, a găsit răspunsul întrebării dacă mărimea penisului contează.

După ce în repetate rânduri s-a demonstrat ba că nu contează, ba că, din contră, contează, acum se pare că se spune, din nou, că DA, MĂRIMEA CONTEAZĂ!

Dar cât de lung trebuie să fie organul sexual al unui bărbat pentru a-i putea provoca partenerei sale un orgasm vaginal?

Pentru ca un penis să aibă mărimea ideală, trebuie să se încadreze între 14,9 şi 15,5 centimetri. Cu toate acestea, 6,3% dintre participantele la studiu au spus că preferă ca iubiţii lor să aibă organul sexual mai mare, deoarece 15,5 centimetri nu le satisface.

În urma studiului s-a descoperit şi un lucru care le-ar putea determina pe femei să meargă mai des la sala de fitness. Se pare că în timpul abdomenelor, multe femei ajuns să aibă senzasţii similare orgasmului.

sursa: libertatea.ro

Facebook Comments