FOTO SOCANT. S-a aflat la numai 3 minute de MOARTE. Cand s-a trezit cabina camionului era in flacari. Vezi ce a facut

FOTO SOCANT. S-a aflat la numai 3 minute de MOARTE. Cand s-a trezit cabina camionului era in flacari. Vezi ce a facut

383
Comentariile sunt închise pentru FOTO SOCANT. S-a aflat la numai 3 minute de MOARTE. Cand s-a trezit cabina camionului era in flacari. Vezi ce a facut

Un roman stabilit in SUA, a trecut prin clipe de cosmar, fiind la un pas de moarte , dupa cum ne relateaza in postarea facuta pe pagina de facebook.

Omul nostru a oprit camionul pe care il conducea, intr-o zona special amenajata pentru odihna (REST AREA), din Michigan, pentru a trage un pui de somn.

Pentru a se incalzi a dat drumul la un mic motor ce incalzea cabina, motor ce se afla situat in spatele cabinei.

Dupa aproximativ 5 ore de somn, soferul se trezeste, fara un motiv anume si simte un miros de fum si joc de lumini dinspre parbrizul din fata.

Panicat , a fugit afara, insa fiindu-i foarte frig s-a intors la cabina sa-si ia telefonul si o bluza. Nefiind nimeni in jur care sa-l ajute s-a gandit sa incerce sa mai salveze ceva din lucruri insa totul a fost prea tarziu. Camionul luase foc.

Dupa 15-20 de minute, au aparut si pompierii care au stins valvataia, insa masina si tot ce se afla inauntru, acte de identitate, laptop, tableta si GPS , nu au mai putut fi salvate.

Oamenii din zona l-au ajutat cu tot ce au putut, pana la venirea patronului, mancare, ciorapi, apa, etc.Pierderile din partea soferului sunt estimate la aprox 4000 de $.

Concluzia pe care a tras-o a fost, ca daca ar mai fi dormit 3 minute astazi nu ar mai fi fost in viata si crede ca un inger pazitor l-a trezit cand trebuia sa moara. Asta e viata de sofer pe camion.

sursa: aktualnews.ro

Facebook Comments