Scandal la înmormântarea lui Vasile Turcu

Scandal la înmormântarea lui Vasile Turcu

- in INEDIT, MONDEN, SOCIAL
1691
Comentariile sunt închise pentru Scandal la înmormântarea lui Vasile Turcu

Preoții au refuzat să-i facă o slujbă creștinească deoarece s-a sinucis, însă familia cere clemență pentru a-l înmormânta pe Vasile Turcu cu o slujbă creștinească.

Scandal la înmormântarea milionarului Vasile Turcu. Preoții au refuzat să-i facă o slujbă creștinească deoarece s-a sinucis.

Este de așteptat ca la capela cimitirului ”Reînvierea” să fie pelerinaj. Apropiați ai omului de afaceri sunt așteptați să-i aducă un ultim omagiu.

Este o înmormântare controversată pentru că familia a cerut clemență pentru a-l înmormânta pe Vasile Turcu cu o slujbă creștinească. Rămâne de văzut dacă vor obține acest lucru din partea bisericii, potrivit antena3.ro.

Moartea lui Vasile Turcu este considerată din punct de vedere juridic sinucidere, astfel că fostul acționar dinamovist va fi înmormântat fără slujbă, dar și fără onorurile militare de care ar fi putut beneficia având în vedere că, spun unii apropiați, Turcu fusese decorat de fostul președinte Ion Iliescu cu ordinul Meritul Cultural..

Surse din cadrul Ministerului Apărării au dezvăluit că familia nu a făcut până vineri nici un demers la Garnizoana București, pentru ca la funeraliile omului de afaceri un pluton de militari să tragă cele trei salve care marchează onorul și coborârea sicriului în groapă.

sursa: realitatea.net

loading...

Facebook Comments