Știrea BOMBA care face ÎNCONJURUL LUMII! Din păcate, purtătorul de cuvânt al Casei Regale a făcut ANUNȚUL de ULTIMA ORA! Este vorba chiar de Regina Elisabeta a II-A a Marii Britanii

Știrea BOMBA care face ÎNCONJURUL LUMII! Din păcate, purtătorul de cuvânt al Casei Regale a făcut ANUNȚUL de ULTIMA ORA! Este vorba chiar de Regina Elisabeta a II-A a Marii Britanii

- in EXTERNE
1115
Comentariile sunt închise pentru Știrea BOMBA care face ÎNCONJURUL LUMII! Din păcate, purtătorul de cuvânt al Casei Regale a făcut ANUNȚUL de ULTIMA ORA! Este vorba chiar de Regina Elisabeta a II-A a Marii Britanii
regina elisabeta

Scandalurile cu iz fiscal nu o iartă nici pe Regina Elisabeta a II-a. Se pare că suverana figurează pe lista liderilor lumii care și-au ascuns banii în paradisurile fiscale.

De departe, cel mai greu nume de pe listă este cel al reginei Elisabeta a II-a.

Proprietatea privată a suveranei ar fi transferat într-un cont offshore din insulele Cayman şi Bermuda – 10 milioane de lire sterline, conform unei anchete a Rise Project.

Conform aceleiași anchete, Regina a investit milioane de dolari în companii cu servicii medicale și credite pentru nevoi personale, conform documentelor Appleby.

Încă din 2007, fondul de investiții al reginei a virat bani într-o companie din Insulele Cayman, care i-a investit într-o afacere ce vindea britanicilor produse în rate cu dobândă de până la 99%.

Compania care stă în spatele acestei mega-afaceri este BrightHouse. Compania a apărut în mai multe scandaluri cu iz penal pentru că ar fi sărăcit o parte a populației britanice. Nimeni nu a știut că în spatele acestui circuit mafiot a stat chiar Coroana.

Un purtător de cuvânt al Casei Regale Britanice și consilier al Reginei a confirmat o parte a informațiilor pentru The Guardian.

Purtătorul de cuvânt nu știe dacă respectiva investiție a implicat și compania BrightHouse. Sursa: b1.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments