O veterana a razboiului din Afganistan, a devenit vedeta pe Instagram dupa ce si-a facut un selfie in bikini. FOTO si VIDEO incredibil de sexy

O veterana a razboiului din Afganistan, a devenit vedeta pe Instagram dupa ce si-a facut un selfie in bikini. FOTO si VIDEO incredibil de sexy

502
Comentariile sunt închise pentru O veterana a razboiului din Afganistan, a devenit vedeta pe Instagram dupa ce si-a facut un selfie in bikini. FOTO si VIDEO incredibil de sexy
veterana a razboiului din Afganistan

O veterana a razboiului din Afganistan, a devenit vedeta pe Instagram dupa ce si-a facut un selfie in bikinii, castigand aproximativ jumatate de milion de urmaritori.

Hope Howard, o tanara de 26 de ani, a fost instructor in Fortele Aeriene ale SUA si a servit in Afganistan dupa 11 septembrie, scrie mirror.co.uk

In acest moment frumoasa veterana este un model de cariera, antrenor personal si sportiv de performanta – bodybuilder.

După ce a luptat în prima linia în Afganistan, frumoasa brunetă s-a dedicat fitnessului și cu siguranță nu și-a dezamăgit cei peste 567.000 de admiratori de pe Instagram.

Face senzație de fiecare dată când publică o fotografie cu ea în costum de baie sau in timp ce lucreaza la sala de forta.

Pe blogul sau personal frumoasa Hope ne spune ca este originara din Destin Florida si si-ar fi dorit sa ajunga model inca de la la o varsta frageda: 5 ani. In acelasi timp a fost stapanita si de un puternic impuls de a ajuta oamenii din jur.

Manata de aceasta dorinta, la varsta de 19 ani, Hope s-a inrolat si a fost trimisa pe front in Afganistan. Acolo, povesteste ea, a avut o mitraliera M-16 legata de ea 24 din 24. „Acesta a fost cea mai grea experienta pe care am avut-o deoarece m-a maturizat foarte mult si am inceput sa vad lumea altfel”, povesteste Howard.

In ultima perioada petrecuta pe frontul din Afganistan s-a gandit serios la o cariera in modeling, a tinut dieta si s-a antrenat intens. Odata intoarsa acasa acesta a devenit profesoara de fitness si un model de succes, fiind foarte mandra de noua ei cariera de succes.

autor: AktualNews.ro

Facebook Comments