Studiu. 4 tipuri de femei pe care le preferă bărbaţii cu bani

Studiu. 4 tipuri de femei pe care le preferă bărbaţii cu bani

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, SOCIAL
1337
Comentariile sunt închise pentru Studiu. 4 tipuri de femei pe care le preferă bărbaţii cu bani
bărbaţii cu bani

Bărbaţii cu bani. Mulţi caută să evadeze cu o persoană mai tânără decât ei, de preferat 22-28 de ani, fără obligaţii şi care să nu pună prea multe întrebări.

Un studiu realizat de c ătre sugardaters.ro arată ce tip de femei caută bărbaţii cu bani. În cadrul studiului au participat online 18 bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 47 de ani, cu o stare financiară foarte bună, activând în domeniul furnizării de servicii cu diferite linii de business. Bărbaţii provin din diferite părţi ale ţării: 3 din Bucureşti, 3 din Iaşi, 3 din Sibiu, 4 din Timişoara şi 5 din Cluj.

1. Femeia docilă
Aşadar, ei dezvăluie faptul că în general datorită stresului la care sunt supuşi zilnic, caută să evadeze cu o persoană mai tânără decât ei, de preferat 22-28 de ani, fără obligaţii şi care să nu pună prea multe întrebări. Îşi doresc în general o companie relaxantă, iar dacă femeia întruneşte toate aceste calităţi, spun ei, că o “răsfaţă” cu bijuterii şi accesorii scumpe.

2. Femeia educată
Cărui bărbat nu i-ar surâde să aibă o femeie educată? Ceea ce evidenţiază de fapt bărbaţii supuşi studiului, este că ei preferă acele femei care încă urmează o educaţie; mai exact să fie studente. Pentru că, spun ei, în felul acesta simt că nu doar banii îi fac să se simtă bărbaţi, ci şi faptul că sunt cu o treaptă mai sus decât partenera lor. Ce are femeia de câştigat din asta? Exact tot ce îşi doreşte!

3. Femeia răbdătoare
“Răbdarea e o virtute iar acele femei care ştiu să-şi joace cartea, sunt cele mai câştigate femei”, consideră participanţii la studiu. Nu le place să li se reamintească de nenumărate ori o dorinţă şi să aştepte cumninţele şi vor primi.

4. Femeia care nu e drama queen
Femeia ar trebui să-şi pună puţin sentimentele deoparte, cel puţin la începutul relaţiei. Nu le plac femeile care se plâng întotdeauna din lucruri mărunte, dar mai ales acele femei care se plâng de prietelene lor. Este respingător.

eva.ro

loading...

Facebook Comments