Un bărbat din Brăila a ramas SOCAT cand a verificat cutia postala! Era un plic de la POLITIA LOCALA. Cand l-a desfacut a lesinat: “Trebuie să merg în instanţă, totul pe timpul şi banii mei”

Un bărbat din Brăila a ramas SOCAT cand a verificat cutia postala! Era un plic de la POLITIA LOCALA. Cand l-a desfacut a lesinat: “Trebuie să merg în instanţă, totul pe timpul şi banii mei”

- in SOCANT
1058
Comentariile sunt închise pentru Un bărbat din Brăila a ramas SOCAT cand a verificat cutia postala! Era un plic de la POLITIA LOCALA. Cand l-a desfacut a lesinat: “Trebuie să merg în instanţă, totul pe timpul şi banii mei”

Un bărbat din Brăila, stupefiat de gestul autorităților locale, a povestit pe Facebook cum s-a trezit în cutia poștală cu un proces verbal inedit, scrie obiectivbr.ro.

Bărbatul a aflat, spre surprinderea lui, că tatăl său, decedat la data de 6 august 2011, a fost amendat cu 500 de lei de către Poliția Locală. Acesta și-ar fi scos mașina la vânzare într-un loc neamenajat pentru acest scop.

certificat de deces

„Tănase Petrache (…) la data de 20.02.2018, ora 16, în mun. Brăila, pe strada Siretului, în dreptul blocului (…), în calitate de proprietar, avea pus la vânzare auto marca Daewoo Cielo cu număr de înmatriculare (…) pe domeniul public aparţinând municipiului Brăila, în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens”, scrie în procesul verbal de constatare, formulat de reprezentantul Poliției Locale.

Polițistul a menționat în procesul verbal și faptul că proprietarul „nu este de faţă la întocmirea procesului verbal”.

„Cât de incult poţi să fii…de fapt numai unii din Poliţia Locală Brăila pot face aşa ceva…să dai o amendă unei persoane decedate de aproape 7 ani fără să faci un minim de verificări??? (…) Dă-ţi demisia băiatule (n.r. cu referire la la agentul constatator) că iei o căruţă de bani degeaba!”, a scris fiul bărbatului amendat pe Facebook. El a povestit pentru presa locală cum i-a împrumutat mașina unui prieten, în urmă cu aproximativ două luni. Acesta ar fi parcat mașina în fața blocului unde locuiește.

Astfel, polițistul a greșit și cu privire la faptul că mașina a fost scoasă la vânzare. Chiar și așa, pentru anularea amenzii, brăileanul trebuie să deschidă un proces în instanță.

„Trebuie să merg în instanţă, totul pe timpul şi banii mei, ca să anulez procesul verbal de constatare, pentru că mi-a fost adus la cunoştinţă şi nu poate fi anulat de organul constatator. Asta, din cauza incompetenţei unuia care nu a făcut o verificare de 30 secunde. Poţi să dai amendă unei persoane decedate??? Nu! Făcea o minimă verificare şi aflau ce şi cum. Lasă să fie amenzi la număr!”, a mai spus bărbatul.

Reprezentanții Poliției Locale Brăila, contactați de jurnaliștii locali, au recunoscut că este vorba despre o greșeală. Se pare că în ziua în care a fost dată amenda, dispecerul care era la serviciu nu a văzut mențiunea din dreptul numelui bărbatului amendat, și anume că acesta este decedat. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments