POVESTE ADEVARATA: De ceva vreme, sotul meu nu se mai atinge de mine. Am încercat sa… “

POVESTE ADEVARATA: De ceva vreme, sotul meu nu se mai atinge de mine. Am încercat sa… “

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL
1319
Comentariile sunt închise pentru POVESTE ADEVARATA: De ceva vreme, sotul meu nu se mai atinge de mine. Am încercat sa… “
poveste adevarata

POVESTE ADEVĂRATĂ: „De ceva vreme, soţul meu nu se mai atinge de mine. Acum o săptămână…”
Mă numesc Andreea, am 22 de ani și sunt căsătorita de 8 luni cu un bărbat de 30 de ani. Împreună avem și un băiețel de 11 luni jumătate. De ceva vreme, soțul meu nu se mai atinge de mine. Am încercat să vorbesc cu el deschis, să văd ce îl supără sau îl deranjază la mine și tot timpul îmi spunea: „nimic”.

Nu reușeam să scot nimic de la el, însă acum o săptămână mi-a spus ca a început să își piardă atracția față de mine. Nu arăt rău deloc. Am grijă de mine, am 1.56m și 54 kg. A spus că nu e vorba de felul în care arăt. Nu înțeleg atunci care ar fi motivul. Apetitul meu amoros nu s-a modificat deloc după sarcină dar al lui, da, și la modul că nu mai vrea deloc. Nu știu ce să mai fac. Am grijă de mine, deci nu mă neglijez, iar pe el nici atât, în schimb, el pe mine, da. Ajută-ma, te rog!

Aktualnews răspunde: Dragă Andreea,

Bărbații își pierd interesul de multe ori, mai ales atunci când conviețuiesc împreună cu o femeie, din cauza rutinei. Faptul că te vede în fiecare zi în cele mai intime ipostaze îl face să aibă impresia că tu faci cumva parte din peisaj, că e normal să fii acolo și și-a încheiat socotelile cu tine. Nu-i faci nicio problemă. Bărbații au nevoie de acțiune, de adrenalină. Pune-l să te ajute. Fă-l să se simtă util și important.

Dă-i un țel pentru care să simtă că se luptă. Pe de altă parte, de ce pornești de la premisa că numai tu ai putea avea o problemă? Dacă problema e la el? Poate se stresează la serviciu, ori are o boală pe care nu și-a descoperit-o încă, și care dă scăderea libidoului – cum ar fi diabetul. Sau poate are pe altcineva – de ce nu. Eu zic să nu-ți mai pui cenușă-n cap și să nu mai crezi că numai tu ești vinovată.

Sau face parte din categoria celor care apreciază un lucru numai după ce îl pierd? Dacă spui că ai încercat să discuți cu el și zice că nu are ”nimic”, poți să începi și tu să fii mai tăioasă uneori, și să-i răspunzi același lucru când te întreabă ce ai. Ai tot dreptul să fii supărată, iar un strop de dramă are toate șansele să-i amintească ce are de făcut.

Tu ce sfat i-ai oferi? Nu uita sa lasi un comentariu!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

loading...

Facebook Comments