Și-a încuiat capul într-o cușcă rotundă, apoi a dat cheia soției dintr-un motiv tulburător. Acum nu poate trăi fără ea, și-o dă jos doar când mănâncă. E dureros ce a făcut omul timp de 20 de ani

Și-a încuiat capul într-o cușcă rotundă, apoi a dat cheia soției dintr-un motiv tulburător. Acum nu poate trăi fără ea, și-o dă jos doar când mănâncă. E dureros ce a făcut omul timp de 20 de ani

- in BIZAR
1717
Comentariile sunt închise pentru Și-a încuiat capul într-o cușcă rotundă, apoi a dat cheia soției dintr-un motiv tulburător. Acum nu poate trăi fără ea, și-o dă jos doar când mănâncă. E dureros ce a făcut omul timp de 20 de ani
cusca antifumat

Orice persoană cunoaște pericolele fumatului, însă în ciuda avertismentelor constante care apar chiar și pe pachetul de țigări, oamenii continuă să fumeze din cauza mai multor motive, însă principalul este dependența.

Oamenii fumează de decenii și a devenit o parte a vieții multora. Pe lângă faptul că dăunează sănătății, e și costisitor, în cele din urmă fumatul te lasă bolnav și falit – însă numai fumătorii înțeleg cât e de greu să te lași.

Aflat în situația de a dori să se lase de fumat, un bărbat din Turcia și-a închis capul într-o cușcă și a dat cheia soției sale.

Se pare că acea cușcă din jurul capului îl împiedică să mai fumeze, iar soția sa i-o dă jos doar când trebuie să mănânce, după care și-o pune la loc.

Ibrahim Yucel a dorit să își țină promisiunile făcute familiei atât de mult, încât a inventat el însuși un aparat aproape medieval care nu-i permite să mai fumeze.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani spune că a fumat două pachete de țigări pe zi timp de peste 20 de ani, dar a decis să se lase după ce tatăl lui a murit de cancer la plămâni.

A încercat pe toate căile, dar nu a reușit. Soția lui spune că la început era jenată și rușinată de idee, dar că acum îl sprijină pentru că a văzut că soțul ei e foarte serios în ceea ce privește abandonul tutunului.

Yucel poate respira și poate vedea, dar nu își poate apropia mâinile de cap, în plus, printre crăpături, poate sorbi apă cu paiul, scrie femina.ro

Iată mai multe imagini din viața acestui om care a găsit o soluție unică pentru problema sa:

 

 

 

cusca antifumat

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments