Specialistii socheaza. Adevărul despre cafeaua la ibric. O s-o mai bei vreodata preparată așa?

Specialistii socheaza. Adevărul despre cafeaua la ibric. O s-o mai bei vreodata preparată așa?

147
Comentariile sunt închise pentru Specialistii socheaza. Adevărul despre cafeaua la ibric. O s-o mai bei vreodata preparată așa?
cafeaua la ibric

Cafeaua preparată la ibric poate creşte colesterolul, din cauza zaţului, iar cea mai bună modalitate de preparare e la filtru sau espressor, doctorulzilei.ro.

„Espressoul are o aromă foarte puternică, dar, contrar concepţiilor populare, nu are o cantitate mai mare de cofeină decât cea preparată la filtru, pentru că este preparată la abur”, explică nutriţionistul Eduard Adamescu.

Cafeaua solubilă sau nessul, cum e cunoscut, nu atacă inima aşa cum se spune, însă cafeaua obişnuită e o alegere mai bună. „Cafeaua solubilă nu are mai multă cofeină, însă se absoarbe mult mai repede, ceea ce creşte ritmul cardiac şi dă palpitaţii”, explică dr. Adamescu.sursa: antena3.ro

loading...
loading...

Facebook Comments