loading...
Specialistii socheaza. Adevărul despre cafeaua la ibric. O s-o mai bei vreodata preparată așa?

Specialistii socheaza. Adevărul despre cafeaua la ibric. O s-o mai bei vreodata preparată așa?

71
Comentariile sunt închise pentru Specialistii socheaza. Adevărul despre cafeaua la ibric. O s-o mai bei vreodata preparată așa?
cafeaua la ibric

Cafeaua preparată la ibric poate creşte colesterolul, din cauza zaţului, iar cea mai bună modalitate de preparare e la filtru sau espressor, doctorulzilei.ro.

„Espressoul are o aromă foarte puternică, dar, contrar concepţiilor populare, nu are o cantitate mai mare de cofeină decât cea preparată la filtru, pentru că este preparată la abur”, explică nutriţionistul Eduard Adamescu.

loading...

Cafeaua solubilă sau nessul, cum e cunoscut, nu atacă inima aşa cum se spune, însă cafeaua obişnuită e o alegere mai bună. „Cafeaua solubilă nu are mai multă cofeină, însă se absoarbe mult mai repede, ceea ce creşte ritmul cardiac şi dă palpitaţii”, explică dr. Adamescu.sursa: antena3.ro



ATENȚIE! VĂ AVERTIZĂM că dacă dați CLICK AICI veți urmări IMAGINI video NĂUCITOARE. Filmarea poate crea panică de aceea nu va fi afișată pe această pagină.


Loading...

Facebook Comments

You may also like

Fostul episcop, Corneliu Bârlădeanu, va primi in continuare un salariu consistent de la Biserică

Corneliu Bârlădeanu rămâne sub aripa Bisericii Ortodoxe Române.