SCANDAL la nivel mare. Gabriela Cristea riposteaza dur! Care a fost mesajul pentru ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu: “Doamna Ministru, va atrag atentia asupra faptului ca sunteti intr-o…”

SCANDAL la nivel mare. Gabriela Cristea riposteaza dur! Care a fost mesajul pentru ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu: “Doamna Ministru, va atrag atentia asupra faptului ca sunteti intr-o…”

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, NEWS, SOCIAL
1233
Comentariile sunt închise pentru SCANDAL la nivel mare. Gabriela Cristea riposteaza dur! Care a fost mesajul pentru ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu: “Doamna Ministru, va atrag atentia asupra faptului ca sunteti intr-o…”

Gabriela Cristea a reacționat după ce Lia Olguţa Vasilescu a postat pe contul său de socializare o ştire în care este dezvăluit salariul prezentatoarei TV. Gabriela Cristea, care urmează să devină mamă, criticase inițial măsura Guvernului privind plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului, scrie digi24.ro

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a distribuit pe pagina sa de Facebook, un articol de la bugetul.ro în care se menţionează faptul că prezentatoarea TV, însărcinată în 6 luni, încasa un salariu de 11.000 de euro şi care, nu e ezitat să critice Guvernul că, dorește să plafoneze indemnizațiile de creștere a copilului, la maximum 8.500 lei. Dacă indemnizaţiile nu ar fi fost plafonate, prezentatoarea ar fi beneficiat de o sumă mult mai mare.

Comentariul ministrului la postarea articolului este sec şi plin de subînţeles: „fără alte comentarii”.

Răspunsul Gabrielei Cristea vine la câteva ore de la această postare a ministrului Muncii. Prezentatoarea TV a publicat pe Facebook un mesaj adresat Liei Olguța Vasilescu:

„Doamna Ministru, va atrag atentia asupra faptului ca sunteti intr-o eroare grava distribuind acest articol pe pagina dvs de fb. Sincera sa fiu, nu inteleg cum de va puteti permite sa sustineti un articol bazat doar pe speculatii fara fundament legal si sa faceti afirmati insinuante la adresa mea. Va informez asupra faptulului ca sumele speculate in acest articol sunt false.
In alta ordine de idei, va spun ca toate resursele mele financiare au taxele si impozitele platite la zi si provin din mediul privat. Nu incasez si nu am solicitat bani de la bugetul de stat.
Consider ca aveti lucruri mai importante de facut decat sa comentati “fara comentariu” o stire tip tabloid, in incercarea dvs de a induce populatia intr-o falsa eroare cu privire la veniturile mele.
Va atrag atentia asupra faptului ca nu eu fac afirmatii publice pe banii dvs, dar sunt indreptatita sa va trag la raspundere pentru felul cum gestionati Ministerul Muncii, pentru ca dvs aveti o felie grasa din Bugetul de Stat, buget ce este alimentat din taxele si impozitele platite de contribuabili, implicit de catre mine.
Mi-ar placea sa vad ca sunteti un om cu coloana vertebrala, care isi asuma chiar si afirmatiile sau insinuarile nefericite.
Gabriela Cristea -cetatean si contribuabil”.

La 1 septembrie, indemnizaţia de creştere a copilului este plafonată la 8.500 de lei, iar Ordonanţa de Urgenţă se aplică atât indemnizaţiilor care se vor plăti de acum înainte, cât şi a celor aflate deja în plată.

În toată ţara, din cei peste 160.000 de beneficiari, aproximativ 1.100 de beneficiari au indemnizații, care depășesc 9.000 lei. Cea mai mare indemnizaţie se plătea până acum în Bucureşti – aproape 160.000 lei.

sursa: digi24.ro

loading...

Facebook Comments