loading...
ULTIMA ORA. Pe DN1 in judetul Cluj, a intrat pe contrasens și a făcut DEZASTRU. TRAFICUL, RELUAT PE UN SINGUR SENS

ULTIMA ORA. Pe DN1 in judetul Cluj, a intrat pe contrasens și a făcut DEZASTRU. TRAFICUL, RELUAT PE UN SINGUR SENS

60
0
accident cluj

Potrivit primelor informații, un șofer a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un camion, informeaza monitorulcj.ro

„La data de 11 august, în jurul orei 06.15 pe DN1 E60, în zona localității Negreni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule soldat cu rănirea unei persoane. Conform primelor informații, un bărbat de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Huedin spre Oradea, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autocamion.

loading...

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autocamion. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autoturismului care a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri medicale. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea împejurărilor în care s-a produs accidentul. Începând cu ora 7.40 se circulă alternativ pe un sens”.

ȘTIRE INIȚIALĂ

loading...

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre un autoturism și un autotren, circulația rutieră pe DN1 (E60) Huedin — Oradea este momentan oprită (ora 6.40) pe ambele sensuri la km 557, în zona localității clujene Negreni.

sursa: monitorulcj.roATENȚIE! VĂ AVERTIZĂM că dacă dați CLICK AICI veți urmări IMAGINI video NĂUCITOARE. Filmarea poate crea panică de aceea nu va fi afișată pe această pagină.


Loading...

Facebook Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Fostul episcop, Corneliu Bârlădeanu, va primi in continuare un salariu consistent de la Biserică

Corneliu Bârlădeanu rămâne sub aripa Bisericii Ortodoxe Române.