O mamă din Bistriţa, care-şi creşte singură cei 4 copii, riscă să fie dată afară din locuinţa socială. Soţul a părăsit-o iar acum statul vrea să o dea afară din casă. Are nevoie de ajutor

O mamă din Bistriţa, care-şi creşte singură cei 4 copii, riscă să fie dată afară din locuinţa socială. Soţul a părăsit-o iar acum statul vrea să o dea afară din casă. Are nevoie de ajutor

- in SOCIAL
1217
Comentariile sunt închise pentru O mamă din Bistriţa, care-şi creşte singură cei 4 copii, riscă să fie dată afară din locuinţa socială. Soţul a părăsit-o iar acum statul vrea să o dea afară din casă. Are nevoie de ajutor
mama social

Femeia se afla în această situaţie disperată din cauză că în ultimii 3 ani, de când soţul a părăsit-o, nu şi-a mai putut plăti chiria.

Cele cinci suflete trăiesc din alocaţiile copiilor, în total 360 de lei pe lună, şi cu ce mai reuşeşte să câştige femeia, care munceşte cu ziua. Mama are nevoie şi de medicamente, căci are probleme de sănătate.

De 3 ani, de când soţul a părăsit-o, Loredana îşi creşte singura cei 4 copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 17 ani. Femeia de 37 de ani a rămas cu datorii mari şi este bolnavă. A făcut credit pentru a putea cumpăra mâncare şi medicamente.

Între timp, ea a mai lucrat cu ziua pe la diferite fabrici, însă un ultimul timp nu şi-a mai primit salariul întreg, iar cei 360 de lei proveniţi din alocaţiile copiilor nu acopereau nevoile celor cinci suflete.

Potrivit stirileprotv.ro, de 3 ani femeia nu şi-a mai plătit nici chiria de 130 de lei pentru locuinţa din blocul social, aşa că a fost somata cu evacuarea.

Surorile cele mai mari se îngrijesc de cei mici şi încearcă să îşi ajute mama să treacă peste necazuri. Chiar dacă sunt adolescente, fetele nu îşi doresc nimic material, ci numai să îi vadă pe cei mici fericiţi.

Cei care pot ajuta familia aflată la grea incecare o pot găsi la blocurile sociale din Bistriţa. Dacă nu vor plăti la timp datoria de 5300 de lei, mama şi copiii vor ajunge în stradă.

loading...

Facebook Comments