Şi-a trimis soţul la serviciu şi copilul în parc. Ce a putut face apoi o femeie din Brăila a şocat întreg oraşul

Şi-a trimis soţul la serviciu şi copilul în parc. Ce a putut face apoi o femeie din Brăila a şocat întreg oraşul

- in DE ACTUALITATE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1026
Comentariile sunt închise pentru Şi-a trimis soţul la serviciu şi copilul în parc. Ce a putut face apoi o femeie din Brăila a şocat întreg oraşul
femeie Braila

O femeie din Brăila a murit după ce s-a aruncat de la etajul al patrulea în timp ce copilul ei era în parc şi soţul la serviciu.

O femeie de 33 de ani s-a aruncat, sâmbătă, de la etajul al patrulea al unui bloc din Brăila, în timp ce copilul ei era în parc, iar soţul la serviciu. Medicii au încercat să o resusciteze, dar nu au reuşit să o salveze.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Brăila, o femeie de 33 de ani s-a aruncat de la etalul patru al unui bloc din Brăila şi a fost resuscitată de către medicii sosiţi la faţa locului.

Din păcate, femeia nu a răspuns manevrelor medicale şi s-a declarat decesul.

Din declaraţiile vecinilor, poliţiştii au aflat că femeia a fost internată în trecut în unităţi spitaliceşti, cu diferite afecţiuni psihiatrice.

Poliţiştii au precizat că soţul femeii este la serviciu şi nu s-a putut lua legătura cu el deocamdată, iar copilul în vârstă de 7 ani se afla în parc.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat. sursa: infobraila.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments