Caz desprins din filme la o clinică privată: „Am făcut RMN la ovare, dar rezultatul e pentru cap”

Caz desprins din filme la o clinică privată: „Am făcut RMN la ovare, dar rezultatul e pentru cap”

210
Comentariile sunt închise pentru Caz desprins din filme la o clinică privată: „Am făcut RMN la ovare, dar rezultatul e pentru cap”
corina dragotescu

A făcut un RMN pentru zona ovarelor, însă rezultatul primit a fost pentru un RMN la nivelul capului. I s-a întâmplat jurnalistei Corina Dragotescu, la o clinică privată.

”Dragii mei, mi-am facut RMN pentru ovare si mi-au trimis rezultatul pentru RMN la cap!!! (…) Examenul RMN, cu vesta cu antene, a fost pentru abdomen si pelvis, dat fiind faptul ca eu am avut cancer ovarian. Totusi in aceasta dimineata minunata de joi, m-am trezit cu un rezultat pentru RMN la cap, in care se vorbeste inclusiv de deviatia mea de sept, pe stanga. Nu avusesem casca cu antene pe cap la momentul RMN-ului deci putin probabil sa am vreu rezultat din zona capului. Si totusi, era numele meu pe rezultat”, a scris Corina Dragotescu, pe Facebook.

Când a mers la clinică pentru explicații, medicii au fost la fel de surprinși ca ea, spune jurnalista.

”Cand au verificat au constatat ca era o greseala si ca pusesera pe foaia mea rezultatul de la alt pacient. Tot cu deviatie de sept. Ma intreb daca acel pacient care a facut RMN la cap a primit rezultatul in care sa i se spuna ca nu mai are ovare”, a glumit aceasta. La final, a primit și rezultatul corect.

sursa: realitatea.net

Facebook Comments