Cel mai original aperitiv de ouă care va dispărea primul de pe masa! Ouă umplute pane!

Cel mai original aperitiv de ouă care va dispărea primul de pe masa! Ouă umplute pane!

180
Comentariile sunt închise pentru Cel mai original aperitiv de ouă care va dispărea primul de pe masa! Ouă umplute pane!
oua pane

Vă prezentăm o rețetă inedită de aperitiv pentru masa de sărbătoare. “Ouăle umplute pane” se prepară foarte ușor, din puține ingrediente, sunt foarte arătoase și delicioase. Acest aperitiv extraordinar combină într-un mod savuros ouăle fierte cu umplutură de bacon și crusta crocantă. Aceasăa gustare originală va surprinde toți oaspeții prin aspectul și gustul deosebit. Presărați ouăle cu cașcaval și serviți-le imediat!

Ouă umplute pane

INGREDIENTE 

  • 6 ouă (sau la dorință) + ou bătut
  • 20 g de bacon
  • 1 lingură de sos de smântână sau maioneză
  • 1/2 linguriță de muștar
  • 50 g de cașcaval
  • pesmeți
  • sare după gust
  • ulei pentru prăjit

 

MOD DE PREPARARE

1. Fierbeți ouăle.

2. Între timp tăiați bacon-ul mărunt, adăugați sosul de smântână și muștarul.

3. Lăsați ouăle să se răcească, apoi curățați-le, tăiați-le în jumătate, scoateți gălbenușurile și adăugați-le în bacon.

4. Frecați bine gălbenușurile cu bacon, sos de smântână și muștar, sărați după gust și umpleți ouăle cu masa obținută.

5. Uniți cele două jumătăți într-un ou întreg. Procedați astfel cu toate ouăle, înmuiați-le în ou bătut, apoi treceți-le prin pesmeți, din nou prin ou și pesmeți și prăjiți-le într-o tigaie cu mult ulei pe toate părțile.

6. Puneți ouăle pane pe un platou și presărați-le cu cașcaval ras.

sursa: bucatarul.eu

Facebook Comments