UN Primar din GERMANIA: „”Prefer Sa Dublez Numarul De Sirieni, Numai SA PLECE ROMANII De Aici””

UN Primar din GERMANIA: „”Prefer Sa Dublez Numarul De Sirieni, Numai SA PLECE ROMANII De Aici””

243
1

Primarul orașului Duisburg din Germania a făcut o declarație șocantă, sătul de conflictele zilnice și de rata crescută a șomajului, despre care a spus că sunt provocat de români și bulgari.

Astfel, edilul a precizat că ar fi fericit să dubleze numărul sirienilor, cu condiția ca românii și bulgarii să plece.

Sören Link a vorbit despre problemele cu care se confruntă orașul său, într-un interviu pentru o publicație germană.

”Est-europenii nu vin toți la Duisburg ca să muncească”, a precizat primarul.
Link a mai declarat că Duisburg este un oraș cu o rată de șomaj de peste 12% și că românii și bulgarii s-ar duce ”în altă parte” dacă chiar ar vrea să muncească, potrivit ziarulromanesc.de.

În schimb, ei ”vin la Duisburg datorită condițiilor favorabile de locuit și a infrastructurii bune”, a spus primarul într-un interviu acordat portalului de știri Der Westen.

Link s-a arătat contrar prezenței est-europenilor încă de acum doi ani când, pe timpul unei conferințe privind refugiații, a spus: ”Mi-ar plăcea să dublez numărul sirienilor, dacă aș putea trimite de aici câțiva est-europeni”.

Apoi politicianul și-a cerut scuze, spunând că nu a ales cele mai fericite cuvinte și că nu a vrut să rănească pe nimeni personal.

Acum, chiar înainte de alegerile locale pentru primărie, care coincid cu alegerile generale de pe 24 septembrie, a uitat de regrete și a spus în interviu că la acea vreme a primit ”un puternic sprijin al publicului” pentru declarațiile legate de sirieni și est-europeni.

sursa: stirileprotv.ro

Facebook Comments

1 Comment

  1. …..este, ce-a, mai murdara Declaratie,!!! …..pentruca, vor sa DISTRIBUIE, …in tarile ESTEUROPENE, ….POLONIA, ROMANIA, UNGARIA, CEHIA, SLOVACIA, UNGARIA….mai multi imigranti, afro-arabi, pe care madam Merkel, i-a invitat in GERMANIA!!!!! ….dar, cum se apropie alegerile, Merkel doreste, sa-nparta, MAREA EROARE! …pe contul tarilor esteuropene!!!! …pentruca, efectul aceste-i ineptii, facute de Merkel, o va plati, cu functia, in favoarea D’lui SHULTZ!!! Dorim, D’nei Merkel sa aduca,cu SUCCES, DOAR in GERMANIA!!! toti locuitorii din PENINSULA ARABA!!!…PE CARE I-A INVITAT …pentru FERICIREA tuturor GERMANILOR!!! …SA nu UITAM, ca TARILE, EST-EUROPENE, nu au FOST tari COLONIALE!!!!! …SI am SUFERIT, greutatile Experimentului Comunist!!!!

Comments are closed.