Vești extrem de triste despre Carmen Șerban

Vești extrem de triste despre Carmen Șerban

75
0
camen-serban

Una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, Carmen Șerban, are noi probleme de sănătate, după ce abia a scăpat de tumoarea de la sân.

”Sunt stresată, probabil că am o problemă pe glanda tiroidă, de mă durea foarte tare gâtul. Am probleme pe sinusuri. Am o sinuzită maxilară. Te doare zona asta de maxilar şi am o roşeaţă pentru că e o afecţiune acolo. Nu ştiu dacă se poate trata. Cu slujbe, cu creme, cu piramide, cu toate, sigur. Există un efect, eu mă simt mai bine. Încă nu am tratat-o, e în curs de tratare”, a declarat Carmen Şerban.

loading...

De altfel, problemele se țin scai de Carmen Șerban: anul trecut, după ce a scăpat de o tumoare la sân, a făcut complicații la plămâni. ”Încă nu mi-a trecut de tot răceala. Am făcut iarăși o complicație la plămâni, ca și anul trecut. Astea cu plămânii trec mai greu. Dar ne revenim. Nu mor caii când vor câinii.

E o perioadă când toată lumea e încercată de răceli. Eu am stat la pat opt zile. Am băut suc de spanac, am mâncat ridiche neagră cu miere sau cu sare, usturoi, ceapă. Am mâncat foarte multe legume”, povestea ea în trecut.

Carmen Șerban a fost diagnosticată în 2012 cu o tumoare la sân și s-a vindecat în 2013, cu ajutorul tratamentelor naturiste, susținea ea atunci.

sursa: romaniazi.net

loading...


ATENȚIE! VĂ AVERTIZĂM că dacă dați CLICK AICI veți urmări IMAGINI video NĂUCITOARE. Filmarea poate crea panică de aceea nu va fi afișată pe această pagină.


loading...

Facebook Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

O femeie de 250 de kilograme a mers la spital sa nasca. Medicii au ramas fara grai cand au scos bebelusul. Cum arata micutul? Nu se poate asa ceva

O femeie care cantarea 250 de kilograme a