CODURI PORTOCALII PRELUNGITE. FENOMENELE meteo FARA PRECEDENT vor CONTINUA în ROMÂNIA. Vezi unde…

CODURI PORTOCALII PRELUNGITE. FENOMENELE meteo FARA PRECEDENT vor CONTINUA în ROMÂNIA. Vezi unde…

166
Comentariile sunt închise pentru CODURI PORTOCALII PRELUNGITE. FENOMENELE meteo FARA PRECEDENT vor CONTINUA în ROMÂNIA. Vezi unde…

UPDATE 21.20 – Potrivit meteorologilor, până la ora 22:00, în judeţul Cluj se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 60 km/h, izolat 80 km/h, şi care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15 l/mp, grindină de mici dimensiuni. În judeţele Gorj şi Mehedinţi, până la ora 22:30 se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, grindină de mici dimensiuni. În judeţele Covasna şi Bistriţa-Năsăud, până la ora 23:00, se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 60 km/h, izolat 80 km/h, şi care trecător vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, informează AGERPRES.

UPDATE 20:50 – Potrivit meteorologilor, până la ora 21:30, în judeţele Suceava şi Botoşani se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 70-80 km/h, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, grindină de mici dimensiuni. În judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Harghita şi Braşov, până la ora 22:30 se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 60 km/h, izolat 80 km/h, şi care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp.

UPDATE 20:25 – Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o nouă atenţionare nowcasting Cod galben de furtună, valabilă în cinci judeţe din Transilvania, Banat şi Oltenia. Potrivit meteorologilor, până la ora 20:30, în localităţi din judeţul Vâlcea se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, izolat grindină de mici dimensiuni. Până la ora 21:00, în zona de munte a judeţului Timiş şi în localităţi din acest judeţ, precum şi în judeţele Hunedoara, Caraş-Severin şi Bistriţa-Năsăud se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 70 km/h şi care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 20-25 l/mp, izolat grindină de mici dimensiuni.

UPDATE 19:55: Potrivit meteorologilor, în judeţele Alba şi Sibiu se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 60 km/h, izolat 80 km/h, şi care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 25-30 l/mp, izolat grindină.

UPDATE 19.50: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a extins până la ora 20:30 avertizarea nowcasting Cod portocaliu de intensificări ale vântului pentru judeţul Caraş-Severin.

UPDATE 17.40: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a extins până la ora 19:00 avertizarea nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului pentru judeţele Caraş-Severin şi Timiş. Potrivit meteorologilor, în judeţul Timiş, în zona joasă a judeţului Caraş-Severin şi în localităţi din acest judeţ, se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 80 km/h, izolat 80 km/, şi care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, izolat grindină.

sursa: evz.ro

Facebook Comments