Carmen Serban a SLABIT enorm si acum are mijlocul subtire de tot. Marele ei SECRET: ce consuma in fiecare dimineata pana in ora 12:00. Sa afle toate femeile din Romania!

Carmen Serban a SLABIT enorm si acum are mijlocul subtire de tot. Marele ei SECRET: ce consuma in fiecare dimineata pana in ora 12:00. Sa afle toate femeile din Romania!

- in MONDEN, UTILE
2303
Comentariile sunt închise pentru Carmen Serban a SLABIT enorm si acum are mijlocul subtire de tot. Marele ei SECRET: ce consuma in fiecare dimineata pana in ora 12:00. Sa afle toate femeile din Romania!
carmen-serban-a-slabit

Secretul siluetei lui Carmen Șerban. Altfel, după ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele şi s-a chinuit cu diverse diete, Carmen Şerban a găsit în sfârşit rezolvarea. Artista a dezvăluit recent ce a făcut să arate mai bine. Carmen Şerban a reuşit să ajungă la greutatea mult dorită. Din fericire, interpreta nu s-a înfometat, însă are o alimentaţie echilibrată.

”Am slăbit câteva kilograme, că arăt mai bine decât la TV, nu știu câte kilograme, că nu m-am mai cântărit de anul trecut. Până la ora 12 nu mănânc decât o felie de pâine. Am scăzut două măsuri la curea. Am trecut cu bine de Paște, mi-am făcut niște sărmăluțe din carne de pui și am fiert un ciolan afumat, au venit prietenii mei și am sărbătorit.

În prima zi de Paște am mâncat cremwurști și un ou fiert. Am gustat o bucățică de pască, nu am mâncat deloc cozonac, ciorba de miel fără cărniță. La post, am mâncat din oră în oră. Mi-am făcut sucuri din spanac, inclusiv din dovlecel. Te hrănesc pur și simplu. Când mi-a fost poftă de dulce, am prăjit o felie de pâine și am pus dulceață de căpșuni. Aș vrea să mai dau încă două găuri de curea. Se pare că sunt mult mai bine și mă bucur că ați observat și voi”, a spus Carmen Șerban.

sursa: libertatea.ro

fa click pe imaginea de mai jos pentru detalii

loading...

Facebook Comments