Bomba: Andreea Marin are un nou IUBIT! La DOAR sapte luni de la divortul de Tuncay Ozturk, Zana da lovitura… IATA IMAGINILE

Bomba: Andreea Marin are un nou IUBIT! La DOAR sapte luni de la divortul de Tuncay Ozturk, Zana da lovitura… IATA IMAGINILE

- in MONDEN
2427
1
zana

Andreea Marin este din nou indragostita pana in varful urechilor. La numai sapte luni de la divortul de Tuncay Ozturk, Zana isi face o noua relatie si lasa pe toata lumea cu gura cascata.

Andreea Marin s-a despartit oficial de Tuncay la sfarsitul lunii februarie, devenind o femeie singura. Pret de cateva luni, “Zana surprizelor” si-a conturat acest statut, parand ca are nevoie de o perioada de refacere dupa inca un esec sentimental dureros.

Ambitioasa si entuziasta ca de obicei, Andreea nu a rezistat prea mult singura. Prin lumea modena circula de o buna bucata de timp zvonul ca vedeta ar avea un inceput timid de relatie cu tanar apropiat ca varsta de ea.

Cei doi au fost surprinsi intr-un centru comercial. Zana pare foarte fericita si nu s-a dezlipit o clipa de iubitul sau, care ar avea aceeasi varsta cu ea. Nu se stiu prea multe detalii despre noul partner al vedetei, insa este clar ca au o relatie serioasa. Intrebata daca este noul iubit, Andreea Marin s-a aratat iritata si nu a dorit sa comenteze.

Barbatul nu are nicio tangenta cu lumea showbiz-ului, dar pare ca are o situatie financiara stabila, lucru care i-a insuflat “Zanei” si mai multa incredere.

sursa: wowbiz.ro

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. Some posts have not been made by me

Comments are closed.