Mulți oameni folosesc crema Nivea în cutiuțe mici albastre, dar nu cunosc toate modurile în care aceasta poate fi utilizată

Mulți oameni folosesc crema Nivea în cutiuțe mici albastre, dar nu cunosc toate modurile în care aceasta poate fi utilizată

- in SANATATE, UTILE
1822
Comentariile sunt închise pentru Mulți oameni folosesc crema Nivea în cutiuțe mici albastre, dar nu cunosc toate modurile în care aceasta poate fi utilizată
nivea

Crema Nivea în cutiuțe mici albastre este un produs de igienă foarte popular, multe femei purtând mereu în gentuță această cremă. Însă crema Nivea vă poate fi utilă nu doar pentru hidratarea rapidă a mâinilor. În articolul nostru de azi veți găsi și o mulțime de utilizări alternative impresionante!

1. Anti-îmbătrânire

Declarați război ridurilor cu ajutorul Nivea. Pur și simplu înainte de somn aplicați puțină cremă pe locurile în care ați observat apariția ridurilor. În scurt timp veți vedea o diferență remarcabilă!

2. Burtica după naștere

Pentru a preveni deformațiile neplăcute ale pielii ca urmare a gravidității, aplicați crema Nivea pe burtă, piept sau șolduri zi de zi. Crema are același efect ca și produsele speciale, care sunt însă mult mai costisitoare.

3. Cearcăne sub ochi

Crema Nivea vă vine în ajutor dacă vă treziți dimineața cu cearcăne sub ochi. Înainte de a merge la somn masați pielea gingașă de sub ochi aplicând această cremă. Dimineața pur și simplu spălați fața – diferența e uimitoare!

4. Demachiant

Această cremă universală are și efect demachiant. De acum nu veți mai avea nevoie de produse speciale, care sunt scumpe și au efecte secundare neplăcute.

5. Coate uscate

Mulți oameni suferă de fenomenul pielii uscate în zona coatelor. Efectele hidratante ale cremei Nivea vă vor fi de mare folos în acest caz. Pielea va deveni moale și catifelată.

6. Mâini uscate

Mâinile uscate sunt o problemă mai ales în cazul oamenilor care obișnuiesc să-și spele mâinile foarte des. De acum nu mai aveți nevoie de creme speciale pentru hidratarea mâinilor. Nivea are un efect de hidratare foarte puternic!

7. Profilaxia și tratarea dermatitei

Săpunurile concentrate, detergenții, cremele și alte produse pot provoca apariția dermatitei, eczemelor, inflamațiilor și mâncărimii. Consistența densă a cremei Nivea este perfectă pentru tratarea și profilaxia acestor probleme importante.

8. Tratarea arsurilor

Totul se rezolvă în câteva secunde. Aplicați cremă Nivea pe porțiunile de piele care au suferit de arsuri: ea calmează pielea și previne apariția bășicilor.

Atenție! Trucul e valabil doar în cazul rănilor mici.

9. Arsuri de soare

În zilele de vară se întâmplă să fim expuși la soare mai mult decât ar trebui, iar în ziua următoare simțim durere și alte senzații neplăcute pe piele. Crema Nivea aplicată pe pielea iritată va înlătura aceste senzații.

10. Balsam pentru buze

Buzele uscate nu prea sunt sărutate. Pentru a vă hidrata buzele, aplicați crema Nivea de câteva ori pe zi pe parcursul a o săptămână. Vă veți simți mult mai bine după o astfel de procedură!

E incredibil cât de universală este această cremă! Soluția perfectă pentru multe probleme de viață se află chiar în gentuța dvs.!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments