Anunţul îngrijorător făcut de Legiunea Secuiască! Ce se pregăteşte în Ardeal!

Anunţul îngrijorător făcut de Legiunea Secuiască! Ce se pregăteşte în Ardeal!

- in razboi
3182
3

Inspiraţi de evenimentele din Spania, unde catalanii au votat pentru a deveni stat independent, membrii Legiunii Secuieşti au făcut, ieri, un anunţ îngrijorător.

Un membru marcant al Legiunii Secuieşti, fost mercenar în Legiunea Străină, specializat în strategii, diversiuni şi folosirea armelor de asalt, a anunţat, ieri, că după Catalonia vine rândul Transilvaniei să îşi declare independenţa. (facsimil jos)

legiunea secuiasca

Postarea a fost primită cu braţele deschise de semenii din Ţinutul Secuiesc, aceştia fiind de părere că acum este momentul propice pentru a lupta pentru visul lor: recuperarea Ardealului!

În urmă cu doi ani şi jumătate, Consiliul Europei a respins cererea maghiarilor din județele Covasna, Harghita și Mureș de proclamare a autonomiei “Ţinutului secuiesc”. În aceeaşi zi, extremiştii s-au declarat indignaţi, iar mai mulţi membri ai “Legiunii Secuieşti” – considerată grupare paramilitară extrem de violentă – au ameninţat în spaţiul virtual că “lucrurile nu vor rămâne aşa” şi că “se va face dreptate”, indiferent de mijoacele la care vor apela. La momentul respectiv, ca să demonstreze că sunt pregătiţi pentru orice, unii dintre membrii “Legiunii Secuieşti” au postat imagini cu proteste ale “maghiarior umiliţi în ţara lor”, precum şi cu efectele militare pe care le deţin, ”ca orice om, prin casă”: măşti de gaze, pelerine contra atacurilor chimice şi arme de foc.

sursa: spynews.ro

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments

3 Comments

  1. Astia pana nu sunt pusi cu botul pe labe definitiv nu se lasa.

  2. numai o minte bolnava pote nscoci asa ceva ” o prodie Legiune secuieasca”nu exista numai forte oculte au facut dii Beke Istvan terorist si a fost hartuit pe nedrept si secuii stigmatizati ambloc teroristi.Pt.ce ca sa folosim liber si ne ingredit limba noastra si simbolurile proprii? de ce este deranjant pt majoritate,pt ca suntem aici de o mie de ani si nimeni n-a reusit sa ne distruga nici immperiile,suntem si vom fi si in continuoare pe pamanturile noastre natale.

  3. O poveste cusuta cu ata mai alba decat a prsupuslui atacator din Nevada. Pregatesc ceva si se lasa filmati cu numarul masinii cu tot. Probabil iarasi organili agita apele

Comments are closed.