Cabral a facut anuntul SFASIETOR: „Nu știu unde te-ai grăbit așa să pleci, odihnește-te în pace…”

Cabral a facut anuntul SFASIETOR: „Nu știu unde te-ai grăbit așa să pleci, odihnește-te în pace…”

- in MONDEN
1006
Comentariile sunt închise pentru Cabral a facut anuntul SFASIETOR: „Nu știu unde te-ai grăbit așa să pleci, odihnește-te în pace…”

Cabral este mereu cu zâmbetul pe buze și este foarte greu să îl vezi trist. Însă, chiar de ziua lui, prezentatorul TV a primit o veste care l-a dărâmat. Acesta le-a spus prietenilor săi virtuali că o persoană foarte dragă lui a încetat din viață.

Caral a primit vestea că un foarte bun prieten de-al său, jurnalistul Valentin Damian, a încetat din viață la vârsta de 47 de ani.

Cabral era prieten bun cu Valentin, iar vestea că acesta a murit atât de brusc şi neaşteptat, l-a îndurerat peste măsură pe prezentatorul TV. „Omule, nu ştiu unde naiba te-ai grăbit aşa să pleci. Azi cred că eu veneam spre evenimentul de la care tu plecai. Plecai de tot de lângă noi. Tu odihneşte-te în pace. Venim şi noi ceva mai încolo…”, este mesajul transmis de Cabral pe contul lui de Facebook.

Potrivit colegilor săi care i-au anunțat decesul, jurnalistul a murit în stradă, în timp ce se întorcea de la un eveniment auto din Băneasa. Undeva, în nordul Bucureştiului, i s-a făcut subit rău şi un coleg de la „Adevărul” a încercat să-l ducă la spital.

Medicii s-au străduit să-l resusciteze pe ziarist vreme de aproape o oră chiar acolo, în zona Şoselei Kiseleff, însă jurnalistul făcuse stop cardio-respirator. Echipajul medical l-a dus la Spitalul Floreasca, unde medicii au continuat să se lupte pentru viaţa lui.

Miercuri, puţin înainte de ora 19:00, doctorii au consemnat vestea care a paralizat redacţia Gazetei Sporturilor şi lumea presei din România.

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments