ULTIMA ORA. Un bombardier rusesc s-a prăbuşit. Membrii echipajului au murit

ULTIMA ORA. Un bombardier rusesc s-a prăbuşit. Membrii echipajului au murit

- in razboi
1521
Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORA. Un bombardier rusesc s-a prăbuşit. Membrii echipajului au murit
bombardier rusesc

Un bombardier rusesc Su-24 s-a prăbușit, marți, la decolarea de la baza aeriană a Rusiei din Hmeymim, în vestul Siriei. Membrii echipajului au murit în accident, relatează Reuters și AFP.

”Bombardierul Su-24 a ieșit de pe pista de decolare a aerodromului din Hmeymim și a avut loc un accident în timp ce avionul accelera pentru a decola”, a afirmat Ministerul rus al Apărării. ”Membrii echipajului nu au avut timp să se catapulteze și au murit”, potrivit sursei.

Reuters menționează că avioanele rusești de acest tip au de regulă un echipaj format din doi piloți, conform Agerpres.

Conform primelor informații, accidentul ar fi fost cauzat de o defecțiune tehnică, precizează ministerul.

AFP amintește că, de la începutul intervenției sale militare în Siria în septembrie 2015, armata rusă a desfășurat zeci de avioane de atac și bombardiere care operează de la baza aeriană Hmeymim, în fief-ul alawit al președintelui sirian Bashar Al-Assad, în apropiere de Latakia, scrie realitatea.net

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments