Gabriela Cristea a vorbit despre boala de care suferă. Nu știa nimeni că se luptă cu această afecțiune

Gabriela Cristea a vorbit despre boala de care suferă. Nu știa nimeni că se luptă cu această afecțiune

- in MONDEN
1477
Comentariile sunt închise pentru Gabriela Cristea a vorbit despre boala de care suferă. Nu știa nimeni că se luptă cu această afecțiune
gabriela cristea

Gabriela Cristea a vorbit despre boala de care suferă. Prezentatoarea de televiziune se luptă cu afecșiuni ale tiroidei. Vedeta, care este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda si au impreuna o fetita superba pe nume Bella Victoria Margot, a fost invitată la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, unde a comentat despre boala de care suferă și de care nu s-a știut.

Vedeta, în vârstă de 42 de ani, a povestit despre cum a descoperit că are probleme cu glanda tiroidă și cum a reușit să le depsiteze la timp.

„Simptomele acestei afecțiuni pot fi confundate cu multe alte boli. Eu pot să spun că am fost un caz fericit. Eu în momentul acesta pot să îmi țin oarecum problemele sub control fără medicație. Dar, spre norocul meu, am descoperit că aș putea avea aceste probleme sau că tind spre a căpăta aceste probleme exact în momentul în care eleîncepeau să se declanșeze.

Faptul că eram obosită, că aveam tot felul de stări pe mine nu m-au pus pe gânduri pentru că le puneam pe seama stresului, a faptului că munceam foarte mult.

La un moment dat mi-am făcut analizele și mi-am făcut și factorii endocrini și totul a fost în regulă. Iar 3 luni mai târziu, a trebuit să refac aceste analize pentru că un alt medic mi le-a cerut. Le-am repetat și în momentul acela am descoperit că sunt peste parametrii normali. Nu cu mult, abia sărisem de parametri.

Am căutat un endocrinolog și am ajuns la unul care mi-a spus că bine ar fi să facem lucrurile de manieră nemedicamentoasă. Adică, hai să încercăm să nu mai fim așa de stresați, hai să încercăm să avem un regim de viață echilibrat, hai să facem un pic de sport și să vedem la ce rezultate ajungem. Eu am ajuns când trebuia”, a declarat prezentatoarea de televiziune. sursa: Libertatea.ro

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments