Femeia cu „patru sâni”: „Când fac sex, îi lipesc cu bandă adezivă”. VIDEO

Femeia cu „patru sâni”: „Când fac sex, îi lipesc cu bandă adezivă”. VIDEO

81
0
femeia_cu_4_sani

Kailan, o americancă și mamă a doi copii, își dorește să fie eliberată din „închisoarea” în care trăiește de când operația estetică pe care a făcut-o când era adolescentă a decurs teribil de greșit.

Potrivit Daily Mail, când avea doar 19 ani, și-a dorit o operație estetică la nivelul sânilor, dar doctorul la care a fost, i-a făcut intervenția chirurgicală în doar 15 minute. Când și-a dat jos bandajele, a fost șocată să observe că implanturile cu silicon fuseseră introduse mult prea sus față de țesutul sânilor. Lăsați la vedere, Kailan pare că ar avea de fapt patru sâni.

„Nu am vorbit despre mărimea lor sau despre ce îmi doream. Mi-a zis doar că operația va dura mai puțin de 15 minute”, a mărturisit Kailan în cadrul unei emisiuni televizate dedicată persoanelor care au suferit mutații sau malformații fizice în urma unor operații.

În plus, doctorul care a operat-o nici măcar n-a mai chemat-o la consultație. acum, ea este femeie matură și este nevoită să-și lipească sânii cu bandă adezivă de fiecare dată când iese pe stradă sau chiar și în timpul partidelor de sex, altfel, ceea ce ar trebui să creeze plăcere când îi privești, mai degrabă ar îngrozi.

Partenerul său a declarat că atunci când întrețin relații intime, Kailan folosește bandă adezivă transparentă. Pentru fiecare ocazie, ea are câte o bandă diferită, de diverse culori sau texturi, pentru a se adapta în mai multe situații și a nu se face de rușine. Sursa: click.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Facebook Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *