FOTOGRAFII REVOLTATOARE! Asa arată locuințele de serviciu destinate medicilor din Galați

FOTOGRAFII REVOLTATOARE! Asa arată locuințele de serviciu destinate medicilor din Galați

- in SOCIAL
919
Comentariile sunt închise pentru FOTOGRAFII REVOLTATOARE! Asa arată locuințele de serviciu destinate medicilor din Galați
locuinte de serviciu medici

Locuinţele de serviciu destinate medicilor de la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, repartizate de Primărie, sunt într-o stare dezastruoasă, cu gunoi pe jos în camere, cu pereţi scorojiţi, geamuri sparte sau ţevi ruginite, potrivit unor imagini postate pe Facebook de un medic. Reprezentanţii municipalităţii susţin că, până la darea în folosinţă a apartamentelor, se va face şi igienizarea acestora.

Un medic de la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, a postat, pe Facebook, o serie de fotografii cu felul în care arată două apartamente ale Primăriei repartizate medicilor ca locuinţe de serviciu.

Din fotografii se poate observa că apartamentele au pereţii îngălbeniţi şi scorojiţi, geamurile de la balcon sparte sau ţevile de la instalaţii ruginite.

În plus, prin camere se observă aruncate pe jos tot felul de resturi, ambalaje sau mucuri de ţigară.

„După îndelungi aşteptări (peste 1 an), conform legii, în sfarsit, Spitalul de Psihiatrie Galati primeşte prin marea bunăvoinţă a Primăriei, două apartamente destinate locuinţei medicilor: unul cu 4 camere, altul cu o cameră. Deşi iniţial au existat cinci medici care nu au locuinţă şi nu sunt din localitate, s-au aprobat cu mare greutate doar două. La predare-primire, Primăria a menţionat ca sunt în stare foarte bună. Las la aprecierea dumneavoastră aceasta stare foarte buna şi mai las la aprecierea dumneavoastră «respectul» şi preocuparea Primăriei Galați pentru medicii din spitalele din zonă. (Aş putea spune chiar că este bătaie de joc şi un gest ostentativ din partea edililor fiindcă am «îndrăznit» să le cerem aşa ceva”, a scris medicul pe Facebook.

Reprezentanţii Primărei dau asigurări că, până la darea în folosinţă a acestora, se va face igienizarea locuinţelor.

„Prin Hotărâre de Consiliu Local aceste apartamente au fost date în administrarea Spitalului de Psihiatrie din Galaţi cu aproximativ trei luni în urmă. Din informaţiile pe care le avem până în prezent nici măcar contractul de dare în administrare către unitatea spitalicească nu a fost încă semnat. Până la momentul în care se dau în folosinţă apartamentele mai sunt paşi de urmat, inclusiv o igienizare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Raluca Ardean.

Ea a adăugat că igienizarea apartamentelor va fi făcută cel mai probabil de Primăria Municipiului Galaţi. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments