loading...
SCANDAL SEXUAL cu MINORI. O ELEVĂ de clasa a X-a, FILMATĂ în timp ce face SEX ORAL

SCANDAL SEXUAL cu MINORI. O ELEVĂ de clasa a X-a, FILMATĂ în timp ce face SEX ORAL

168
Comentariile sunt închise pentru SCANDAL SEXUAL cu MINORI. O ELEVĂ de clasa a X-a, FILMATĂ în timp ce face SEX ORAL
colegiul-economic-ion-ghica-din-bacau

Eleva este în clasa a 10-a la Colegiul Economic „Ion Ghica“ din Bacău, iar adolescentul ar fi, potrivit primelor informații, de la Colegiul Anghel Saligny.

„Am fost informat în urmă cu două zile de acest scandal de directorul Colegiului Economic. Cazul ține de legea penală și nu pot oferi mai multe informații. A fost raportat la Poliție, care face cercetări. Este regretabil dacă s-a întâmplat așa ceva în școală“, a declarat pentru Evenimentul Zilei, inspectorul școlar general Florin Lazăr, șeful Inspectoratului Școlar Județean din Bacău.

Ulterior, Florin Lazăr ne-a confirmat că eleva este de la Colegiul Ion Ghica și că Poliția i-a informat că partida de sex nu a avut loc în școală, ci în timpul vacanței.

Inspectoratul de Poliție al Județului Bacău ne-a transmis că cercetările penale sunt efectuate de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Bacău.

Potrivit unor surse, eleva provine dintr-o familie dezorganizată și este în grija unui centru de plasament din Bacău. Sursa: evz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments